Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Samsung Pay s-a lansat in Thailanda

samsung pay

Serviciul Samsung Pay se extinde pe piata asiatica: dupa lansarile din Coreea, China, Singapore si Australia, vine randul Thailandei. La inceputul lunii februarie, Samsung Pay a ajuns si in Thailanda, tara care are o strategie nationala de plata online, anunta news.samsung.com. Lansarea a avut loc in fata partenerilor Samsung Pay din guvern si din domeniul privat, a reprezentantilor institutiilor financiare principale si a comerciantilor de top din tara asiatica.

Metoda de plata a fost lansata pe piata thailandeza in octombrie 2016, iar clientii au fost interesati de sistemul care presupune tranzactii banesti extrem de usor de realizat (deschizi aplicatia, alegi un card din totalul de 10 cate poti avea in sistem, securizezi plata cu amprenta proprie, tii telefonul deasupra terminalului de plata si platesti). Acum, Samsung extinde sistemul la intreaga tara.

„Cu peste 3 luni in urma, am introdus Samsung Pay pe piata thailandeza, oferindu-le oamenilor o solutie mobile de plata simpla, sigura si aproape omniprezenta. In aceasta faza-cheie, Samsung Pay a batut palma cu multi parteneri notabili. Din sectorul financiar, avem MasterCard, Visa, KCC, Bangkok Bank, Citibank, KasikornBank, KTC si Siam Commercial Bank. Magazinele comerciale din toata tara sprijina si ele Samsung Pay. Pe langa cardurile de credit compatibile, Cardul Prepaid Galaxy Gift de la MasterCard si o vasta varietate de carduri de membru pot fi adaugate in Samsung Pay pentru a plati usor, la check-out. Speram ca Samsung Pay va juca un rol important in transformarea Thailandei si alinierea ei la srategia nationala de plata online”, a transmis cu ocazia evenimentului Wichai Pornpratang (vice presedinte al diviziei IT si Comunicatii Mobile la Thai Samsung Electronics).

Leave a reply