Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cel.ro, cifra de afaceri de 271 milioane lei, in 2018 (+6,3% YoY)

Compania Corsar Online, cea care administreaza magazinul virtual de electronice si electrocasnice cel.ro, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 271 milioane de lei, a transmis Tiberiu Pop (CEO si proprietar cel.ro), pentru zf.ro. Asta inseamna o crestere cu 6,3% fata de anul precedent, tendinta pozitiva care a avut loc pe fondul cumpararii de catre clienti a componentelor IT, necesare pentru crearea de monede virtuale.

„Evolutia pozitiva de pe 2018 este dictata in mare masura de cresterea vanzarilor de componente de calculator scumpe de la inceput de an, crestere generata de minatul de criptomonede. Aceasta crestere a dus atat la o lipsa de stoc pe categoria de placi video, dar si la o crestere a pretului lor de vanzare, pe fondul cererii mult mai mari decat oferta, valoarea placilor video vandute in primele 3 luni fiind mai mare decat suma cumulata  a vanzarilor din tot restul anului. Vanzarea de placi video a dus si la o crestere a vanzarii de surse de alimentare si placi de baza scumpe, fara de care acestea nu pot functiona”, a explicat Tiberiu Pop (foto).

Leave a reply