Ce platforma open source imi recomandati?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am citit articolele disponibile in legatura cu platformele pentru ecommerce, dar sunt in continuare nelamurita. As avea un buget maxim de 10000-12000 euro pentru achizitionarea unei platforme open sourse (poate fi si mai ieftina). Ideea ar fi sa o pot modifica/customiza eu dupa cum doresc, sa detin licenta pentru ea si extinde mai tarziu, de ce nu si vinde. Pentru ca voi avea nevoie de un programator care sa faca modificari, platforma ar trebuie sa foloseasca un limbaj cunoscut si sa nu ma coste mult un programator dedicat pentru proiect. Eu as opta pentru Magento, dvs ce ma sfatuiti si de ce?

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online Diana 10 ani 5 raspuns 2012 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Cu o firma de programare cu experienta, poti face un magazin bun din orice platforma. Cu exceptia situatiei in care nu apelezi la vietnamezi, indieni, preturile pot ajunge la acelasi nivel cu o platforma consacrata, cu plata.
  Iti pot recomanda cativa proprietari pe ambele versiuni, pentru a cere pareri “din teren”.

 2. Presta e/era frumusel dar nu gasesti pluginuri seo nici macar cu plata. Da, am si un client pe presta, cu multa programare insa de la firme specializate. Nu cunosc preturile cu programarea, am trimis doar specificatiile. Din fericire s-au descurcat.

 3. Magento (daca magazinul necesita Magento) sau Cs-cart.

  Mai ai PrestaShop si OpenCart, care sunt “populare”, doar pentru ca sunt Gratis, nu pentru performantele oferite.

  Cand platesti solutia, platesti design (daca nu e cumva template), implementare, functionalitati, setari, etc + consultanta (experienta si expertiza) + customer service + update. Ulterior (daca nu sunt deja) platesti modificari SEO + modificari pentru optimizarea conversiilor.

  Nu trebuie sa gandesti platforma ca un produs, pentru ca nu este un produs. Platesti in majoritatea cazurilor serviciile +consultanta+ customer servic si mai putin “codul efectiv”.

  Daca tu investesti 10k euro intr-o platforma, nu inseamna neaparat ca valoreaza 10k, pentru ca valorea nu o da pretul de factura.

  Daca ai un magazin online pe magento (vers free) inseamna ca el valoreaza 0? Daca este pe cs-cart (vers de 300 euro), inseamna ca el valoreaza 300 euro?

  Poti modifica orice platforma (de aceea este opensource). Daca te referi la design, in functie de design sunt sanse mari sa nu-l poti modifica decat cu un programator. Daca design-ul este thema, atunci poti modifica diverse, dar nu cred ca se pune problema de thema la un magazin de 500 euro+.

 4. Buna! Din punctul de vedere a unui tip care a avut 4 magazine online (in prezent doar unu) orice platforma ai alege vei avea nevoie mereu de modificari. Pentru inceput apeleaza la prestashop cu o thema achizitionata cu licenta, nu ar trebuie sa coste mai mult de 70 de dolari, apoi investeste mult in marketing si publicitate. Degeaba ai un magazin ce ruleaza pe o platforma de 10000 de euro daca ai 30 de vizitatori pe zi. Dar asta este sfatul meu.

 5. Noi propunem clientilor nostri Magento. Este foarte flexibila si are “in spate” cele 200.000 de magazine online care o folosesc si o comunitate de dezvoltatori foarte mare.
  Daca esti interesat, putem discuta pentru a gasi o solutie convenabila pentru tine.

Lasă un răspuns

Browse