Ce companii specializate in campanii PPC (AdWords) recomandati ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Sunt o gramada de firme listate pe Google, care pretind ca fac asta, dar ma intereseaza una care chiar stie ce face, nu doar iti face un grup de anunturi la foc automat, si iti ia banii (pentru ca asta pot face si eu).

Cristian Ignat prin divizia PPC de la 2parale lucreaza cu magazine care au bugete pentru AdWords de minim 2.000 EUR/luna. In afara de ei, care isi au bine definita pozitia de leader pe piata si pentru care cei ce lucreaza in domeniul eCommerce nu prea au nevoie de referinte, ce alte companii recomandati sau cu cine ati mai lucrat pentru campanii AdWords ?

Mentionez ca ma intereseaza pentru o campanie cu buget (pentru inceput) de 500-700 euro/luna.

Deschis 0
PPC & Adwords Dragos Radulescu 12 ani 2 raspuns 2394 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Eu fac deseori adwords pentru clientii mei. Am cunostinte mai mult decat un basic, si in general apelez la specialisti precum Cristi Ignat sau Ionut Munteanu in cazurile cand am nevoie de un boost pe conversie sau nu gasesc eu solutia la problema respectiva.

    Insa nu ma defineste consultanta pe adwords desi duc optimizarea campaniilor la un nivel destul de ridicat. Cel mai important in adwords este potrivirea intereselor userului cu serviciile/produsele comerciantului.

    Sunt aici insa agentii care ar putea oferi servicii specializate, precum WebDigital cred. Dar nu numai.

    Sa vedem un raspuns si din partea lor.

  2. Si noi, la http://www.seoppc.ro ne ocupam cu SEO si PPC.
    Ne puteti scrie si va vom raspunde cu placere.

Lasă un răspuns

Browse