Caut specialist/agentie pentru mentenanta si dezvoltare PrestaShop

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Sunt proprietarul unui magazin online creat pe platforma comerciala PrestaShop versiunea 1.4.1.0 si caut specialist sau agentie cu experienta si portofoliu care sa-mi ofere mentenanta, dezvoltare module si aplicatii, campanii de e-mail marketing, servicii de grafica, SEO.
De preferat in Bucuresti.
Va multumesc.

Deschis 0
Anunturi / Oferte Tehnic Realizare magazin online Cristi Tudor 10 ani 7 raspuns 3406 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

 1. Buna ziua,

  Pot sa va ofer aceste servicii. O parte din portofoliul nostru il gasiti aici: http://startonlinedesign.eu/portfolio.php

  Lucram cu Prestashop inca de la versiunea 1.2.

  Noi dezvoltam si module Prestashop, pe care le gasiti atat de Addons, cat si aici: http://developerprestashop.com/

  Pentru mai multe informatii:

  0720 961 301 sau contact at startonlinedesign.eu

 2. Il recomand pe Florin Ciocotisan de la startonlinedesign.eu a livrat la timp, conform specificatiilor, la un pret rezonabil si a oferit suport gratuit dupa finalizarea perioadei de teste pentru rezolvarea unor mici probleme care nu le-am identificat in timp util.

 3. Va pot ajuta pe seo. Client curent pe presta http://www.edotec.ro/
  Necesar extern: firma de programare nivel mediu si oameni de continut.

 4. 🙂 “550 Euro, la atingerea rezultatelor”
  Ori se folosesc tehnici spam, desi nici cu ele nu se poate ajunge in top 10 pe o expresie cu cautari decente in timp util, ori… sunt sinucigasi.
  Maxim e sa targeteze o expresie cu cautari mici, desi studiul cuvintelor cheie se face de comun acord cu clientul.

 5. Florentina, cu startonlinedesign am lucrat doar pe partea de customizare/implementare Prestashop si am fost foarte multumit.
  Pe parte de SEO nustiu cum lucreaza pentru ca nu am avut nevoie de serviciile lui. Oricum oferta ca platesti doar dupa ce vezi rezultate mi se pare destul de normala in acest domeniu in care unii inca taxeaza clientii pentru inscriere in directoare sau search engine submission.

 6. Oferta de SEO de pe site este veche si nu mai este de actualitate. Imi pare rau pt confuzie.

  Noi suntem specializati pe Prestashop, insa putem sa oferim si servicii de SEO sau email marketing, fiindca avem colaboratori care se pot ocupa de acest lucru.

  Cat priveste designul propriului site, stiu ca e naspa, dar sincer nu am avut timp sa il schimbam, suntem mega ocupati sa dezvoltam magazine Prestashop pt Romania si pentru alti clienti europeni.

 7. Florentina daca nu esti foarte experimentata in SEO iti spun ca eu fac chestia asta de prin 2000 iar din 2006 a devenit principala mea activitate, de atunci nu am lucrat cu nici un client in calitate de consultant si sunt de parere ca atata timp cat sunt suficient de bun sa-mi ridic propriile siteuri de ce sa nu lucrez pentru mine si sa ma chinui sa ridic siteul altcuiva pentru o suma cu maxim 4 cifre iar cand se plictiseste respectivul de mine sa raman „jobless”.
  Sunt de acord ca este greu sa gasesti o agentie care stie ce face si este si mai greu sa determini daca chiar face treaba buna, dar tocmai aceasta este principala problema ca majoritatea care au habar cum se face sunt prea ocupati cu propriile siteuri ca sa piarda timpul sa vrajeasca clienti.

Lasă un răspuns

Browse