Caut partener intr-un start-up, tare pe Magento.

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Doresc sa lansez un site de e-commerce pe Magento cu ceva “de genul” Create Your Own T-Shirt ca si un startup. Insa nu este pentru tricouri. Este altceva, la alt nivel. Fashion Luxury. Exclusiv pentru piata externa.

As prefera sa lucrez cu cineva care stie romana si care sa vina in acest startup cu partea de integrare/realizare/mentenanta de site. Si sa aiba expertiza solida pe aceste chestii.
Strict in regim de dezvoltare la startup. Daca vrei si un dolar iti zic de pe acum pass.

Mai multe info le discut face-to-face dupa ce stabilim un prim contact in care sa imi arati:

 • doua siteuri state of the art facute de tine(voi) pe Magento
 • ca ai inteles bine partea cu startupul
 • ca nu ai raspuns doar sa iti faci reclama pe onor acest site

Am vazut ca ai raspuns la primele doua chestiuni, trecem la mai multe detalii.
Am investit suficient de mult (timp si bani) pe partea de dezvoltare pana acum. Am in lucru un editor (Tool) in HTML5 la un furnzor de pe UpWork. Sper sa iasa ceea ce imi doresc cu acest editor.

Acest editor va trebui integrat in Magento si stabilite niste reguli la useri (vor fi trei tipuri de useri) si la preturile afisate( un produs va avea mai multe preturi afisate in functie de numarul de exemplare produse/fabricate: de la unic la serie limitata) la produsele din magazin. ( Aceste doua elemente sunt un pic mai speciale fata de cele must have pe care trebuie sa le aiba siteul)
Si acum despre site…

Vizitatorul va alege dintr-o galerie de produse gata realizate de designerii interni ai siteului cu lucrarile publicate pe site ( dupa o procedura de inregistrare, validare lucrari, samd) sau sa isi creeze singuri un artwork punandu-i la dispozitie un TOOL de creare design dupa ce in prealabil isi alege un sablon cu produsul dorit. Dupe ce este ales un produs fie din galerie fie unul creat chiar de el si achitat partial intra in productia fizica in RO apoi este expediat.

Noi realizam tesatura cu modelul grafic respectiv prin printare sau alte metode, o taiem, o coasem, (facem croitorie) si apoi finisam produsul realizat exclusiv pe baza de comanda.

Una din tema propusa ar fi
http://themeforest.net/item/coolbaby-original-magento-theme/11406431?s_phrase=&s_rank=105
Sau o alta tema.

Nu imi raspunde daca vrei bani acum, daca nu intelegi conceptul de startup.
Nu spama cu raspunsuri fade si „fara la obiect” (pleonasm) !
Mersi pentru un raspuns.

Deschis 0
Anunturi / Oferte Tehnic Planul de afaceri johnny 8 ani 4 raspuns 1324 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Stiu, sunt offtopic, DAR, siteuri “state of the art” pe Magento nu ti le face nici un gicuta, sunt opera unor echipe cu ceva experienta in spate. In al doilea rand ce ti trebuie tie acolo se numeste programator si ghici ce, cei cu “expertiza solida” lucreaza pe bani grei fix pe proiect/salar, nu va accepta nimeni sa lucreze pe “sa-vedem-cand-facem-si-ceva-profit” pe simpla idee ca pana atunci trebuie asigurata mancarea si platite ratele.

  da, sunt triste cotatiile date de firmele care se ocupa cu asa ceva, m am lovit si eu de ele, dar cred ca abordarea ta nu va avea nici un rezultat, DOAR DACA…

  … DACA esti deja un nume in ecommerce, ai niste rezultate deosebite in spate iar ideea ta este cu totul minunata si noua, poti atrage intr-un astfel de proiect o echipa tentata de un gambling.

  SPOR!

 2. pot raspunde si la magento (desi nu magento as alge eu pentru aplicatia descrisa) si la startup, dar nu inteleg ce treaba are startupul cu plata si banii;
  daca imi cereai sa inteleg conceptul de parteneriat sau chiar pe cel de barter as fi inteles de ce nu pot cere bani, daca imi spui de startup.. nu;

  pe langa asta (nu intelegi conceptul de startup, deci ma intreb cat “business” intelegi), atitutinea ta (presupui din start ca esti “miezul din fanta” si ca toti ceilalti incearca sa “stoarca” bani de la tine, eventual pacalindu-te) nu este potrivita pentru o afacere la care m-ar interesa sa fiu partener si nici macar pentru una la care as vrea sa fiu furnizor de servicii (da, pe bani);

  asa ca.. am raspuns sa iti spun ca stiu sa fac ceea ce cauti tu si inteleg si conceptul de startup, dar nu sunt interesat sa lucrez cu tine;

  succes! (sau nu)

Lasă un răspuns

Browse