Caut oferte pentru optimizare Google

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut. Am un magazin online de 6 luni. Magazinul ruleaza pe WordPress – Woocommerce.

De cand am deschis magazinul, am optimizat fiecare produs in parte si am tot adaugat produse. Procesul de optimizare este in derulare. M-am impotmolit la urmatoarele 3 probleme:

1. Google nu prea imi indexeaza paginile. Din peste 3200 de pagini acum, Google a indexat decat aproximativ 1600 de pagini, numar care variaza. Mai multe informatii pe privat.

2. Optimizare pentru a micsora timpul de incarcare. Am incercat sa mut scripturile in footer cu mai multe plungin-uri dar au aparut multiple probleme asa ca presupun ca trebuie sa existe o alta metoda.

3. Tema este responsive, dar as vrea sa modific cateva aspecte pentru varianta mobila dar nu am cunostinte de Bootstrap.

Astept sugestii si oferte. Va multumesc!

Deschis 0
Anunturi / Oferte Business Business SEO Cristian Caracota 9 ani 5 raspuns 1965 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

  1. Pe ghicite e cam greu de dat un raspuns.
    Cel mai des asa ceva se intampla din configurarea gresita a robots.txt.
    Ca idee, pentru o afacere care trebuie sa aduca bani, se impune ajutorul unui progrmator cu experienta, inainte de o eventuala penalizare/banare a magazinului.
    Penrtru o analiza seo detaliata, astept email la sorin@underclick.ro .

  2. Salut,

    Cele 3.200 d epagini pe care te astepti sa le indexeze Google sunt pagini cu continut suficient de consistent (produse, categorii)? Spre exemplu, pot exista situatii in care magazinul are 2.000 de produse, 40 de categorii (exemplu) si inca 20.000 de pagini suplimentare, generate de aplicatie din taguri, filtre, paginatii etc.

    In al doilea rand: pentru a investiga situatia, se impune o simulare de crawling, cu tooluri precum DeepCrawl sau ScreamingFrog. Astfel se identifica majoritatea problemelor de arhitectura interna de linkuri sau continut duplicat, care pot face ca site-ul sa se manifeste precum ai spus (nu se indexeaza o buna parte din pagini).

    In paralel cu aceasta activitate, vezi daca ai setari speciale in Google Search Console, in special pe sectiunea de parametrii website.

    0
    2016-01-08T16:33:47+02:00

    Buna ziua,

    Numele meu este Ovidiu Dărămuș și sunt managerul Daro Media. Suntem o agenție web full-service, dar ne-am specializat în ultimii ani pe servicii de content marketing. Oferim cu precădere servicii SEO, copywriting si social media marketing, dar și design sau programare (unde am văzut că aveți probleme cu varianta mobilă a site-ului).

    Deoarece nu am găsit în postare datele dvs. de contact, vă rog să mă contactați prin email sau telefonic, pentru o evaluare a proiectului și detaliilor specifice.

    Vă mulțumesc,

    Ovidiu Dărămuș
    tel: 0771 763 898
    e-mail contact [@] daromedia.ro

  3. Salut.

    Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Revin cu precizari.

    Optimizare
    Pentru optimizare am folosit pluginul Yoast SEO, unde am urmarit instructiunile lor pentru a avea un scor cat mai apropiat de maxim.

    Aici am o nelamurire. Ce „apreciaza” mai mult google? Textul sa fie peste 300 de caractere sau calitatea continutului (sa nu se repete relativ acelasi text pe pagini)? Continutul produselor nu este complet duplicat, dar fiecare produs, pe langa specificatiile tehnice contine si o prezentare generala a magazinului si al producatorului (acestea se repeta in mare parte). Am inteles ca acesta ar putea fi unul din motivele pentru care Google nu imi idexeaza mai multe pagini, ci doar ce considera relevant. Oricum, am inteles ca nu trebuie sa ma astept sa fie indexate chiar toate paginile.

    O alta greseala a mea a fost sa modific link-ul multor produse o data cu optimizarea lor, fara sa le redirectionez, problema care afecteaza paginile deja indexate.

    Cele peste 3200 de pagini reprezinta pagini cu produse individuale, la care se mai adauga alte pagini de pe site. Nu am indexat si taxonomii, categorii sau arhive.

    Ideea cu simularea de crawling, cu tooluri precum DeepCrawl sau ScreamingFrog este foarte interesanta si nu stiam de ea. O sa revin cu informatii in aceasta privinta.

    Optimizare viteza si responsive
    Imaginile sunt optimizare si nu aici ar fi problema ci la multitudinea de scripturi. Dupa ce termin segmentul la care lucrez acum, voi lua legatura cu persoanele care s-au prezentat in acest post pentru a discuta despre o oferta de optimizare viteza (gzip, mutarea unor scripturi in footer etc.) si mobil. Astept cu placere alte pareri sau recomandari. Multumesc inca o data!

  4. Mihai, multumesc mult pentru raspuns. Recomandarile tale imi par potrivite nevoilor mele, si as vrea sa discutam mai in detaliu o posibila colaborare. Lasa-mi te rog date de contact. Multumesc!

Lasă un răspuns

Browse