Caut furnizor accesorii pentru barbati

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Urmeaza sa deschid un magazin online cu profil barbatesc, mai exact, cu accesorii, idei de cadouri, bauturi, etc. Sunt in cautare de furnizori, in special in sistem dropshipping, pentru inceput, pentru diferite accesorii pentru barbati, cum ar fi: cravate, manusi, papioane, curele, butoni, batiste, fulare etc. In cazul in care considerati ca produsele dumneavoastra pot fi vandute pe un astfel de site, va rog sa lasati un comentariu. 
Multumesc!

Puteti sa ma contactati pe adresa: alle.bucur@gmail.com

Deschis 0
Anunturi / Oferte Business Alexandra Bucur 6 ani 1 raspuns 1151 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  0
  2017-12-04T13:39:51+02:00

  Buna, Alexandra,

  Vezi daca te ajuta cu ceva discutia de aici: https://ecompedia.ro/caut-distribuitor-haine-si-accesorii-barbati-comert-online.html

  Poti incerca sa intrebi si aici: https://www.facebook.com/groups/grupulantreprenorilordinromania/

  Pentru realizare magazin, iti recomand sa mergi de la inceput catre cineva care are experienta si rezultate dovedite, pentru a nu pierde timp si bani cu „incercari”.

  Pentru o varianta foarte buna la inceput, cu care sa pornesti rapid la drum, iti recomand https://www.gomag.ro

  Pentru o varianta mai avansata, cu functionalitati personalizate pe specificul business-ului tau, automatizari si optimizata in detaliu pentru cresterea conversiei, ne gasesti la: https://www.beopen.ro.

  De ce noi? Am luat locul I la GPEC, cel mai important eveniment in domeniu, cu un magazin din nisa cadouri 🙂 Ai discount 5%, daca mentionezi in mesajul initial ca ai venit de pe Ecompedia.

  Pentru promovare, in functie de strategia aleasa si buget, ai mai multe optiuni. Pentru promovare all-inclusive (Adwords, FB ads, SEO, etc) iti recomand Gun Media, de asemenea agentie castigatoare la GPEC, unde iti putem oferi un tarif preferential.

  O zi buna in continuare!
  Vlad

Lasă un răspuns

Browse