Cata relevanta are un Home Page pentru un magazin fashion ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Cata relevanta are un Home page pentru un magazin fashion tinand cont ca ducem clientul nostru prin campanii direct in pagina produsului ?

Curiozitatea mea porneste de la faptul ca lucram pe un site www.dressesdanamuse.com si avem o disputa cu proprietarii care desi fiind in faza de start-up isi doresc un site ” perfect ” din prima tragere. 

Ce sugesti aveti pt un site din fashion pe home page ?

Cat de relevant este sa faci imaginea ” perfecta ” in detrimentrul altor pagini ( avand un buget restrans ) ?

In ce ati investi bani unei afaceri cu buget mic  si aici ma refer la programare / design / pagina produs / structura site / functionalitati ? 

Deschis 0
Landing Pages Organizare magazin online Usability Sebastian Bala 8 ani 4 raspuns 1711 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

  1. Eu văd prima pagină ca un loc de frunzărit fie între oferte avantajoase ca preț, fie între produse noi, fie între produsele de top. E un fel de vitrină, în care apar produsele de top.

    Și dacă intru direct în pagina de produs, e foarte probabil ca următorul click să fie pe logo.

  2. Andrei are mare dreptate, insa nu a pus punctul pe I cred… modelul nu e cel mai bine ales, fotografiile sunt facute prost din punct de vedere fotografie profi, background-ul lor e urat, per total ceva incropit pe genunchi. Daca vrei imagine si mai ales sa duci trafic targetat direct pe pagina produsului, ai nevoie sa “respiri” profesionalism…

  3. De văzut și:
    What Should I Put on the Homepage? – Whiteboard Friday – Moz : https://moz.com/blog/what-should-i-put-on-the-homepage-whiteboard-friday

  4. Deci nu stiu de unde sa incep. Pozele intr-adevar sunt dezastruoase. Modelul nu e model. Referitor la site, nu este bun pt fashion deloc. Comparati cu Poema sau Asos. Se poate face si cu bani putini daca ai ochi format pe estetic. Nu in ultimul timp numele domeniului e imposibil de inteles/deslusit, cu atat mai putin de retinut.

Lasă un răspuns

Browse