Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Carrefour a ajuns sa detina 70% din platforma Bringo

La un an de la anuntul ca francezii de la Carrefour au cumparat 51% dintre actiunile platformei romanesti Bringo, facand pasi mari in e-grocery in tara noastra, nocash.info.ro anunta ca acum compania a ajuns sa detina 70% dintre actiuni – dupa ce a cumparat alte 19% dintre actiunile Bringo. Restul actiunilor apartin in continuare companiei fondatoare, Ascend Netsolutions (care a mai creat aplicatiile bucurestene Star Taxi si Oliviera). Costul celor 19% dintre actiuni ar fi fost de 200.000 €.

Bringo este prima platforma mobila din estul Europei prin intermediul careia livratori specializati fac cumparaturile pentru tine si ti le aduc acasa, contra unei taxe. Platfoma de comenzi online ar fi, astfel, evaluata acum la 1 milion €. Aplicatia s-a lansat in Bucuresti in noiembrie 2016 si este disponibila pe App Store si Google Play. Odata deschisa, iti permite sa alegi magazinul cu produse de larg consum de unde vrei sa cumperi, iti faci cumparturile virtual, plasezi comanda, ti se afiseaza livratorii disponibili, alegi unul si primesti acasa pachetul, in intervalul orar ales de tine. Ti se inmaneaza bonul fiscal si platesti in plus 19,99 lei (taxa de transport).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply