Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Romania: S-a lansat primul e-shop cu documente HR profesioniste (IntegraHR Shop)

Din luna septembrie, pe www.shop.integrahr.ro, oricine poate cumpara peste 40 de documente profesioniste de resurse umane, din 6 categorii principale (fise de post, recrutare si selectie, orientare si onboarding, programe de dezvoltare, motivare si retentie, administrativ), anunta compania clujeana Integra HR intr-un comunicat de presa. Preturile produselor disponibile in magazinul online sunt include intre 100 si 1.000 de lei. Integra HR are in plan ca, pana la finalul anului, sa includa pe noul site aproximativ 100 de proceduri din domeniu.

Compania cdin Cluj se ocupa de peste 8 ani de recrutare si consultanta in resurse umane si a colaborat in acest timp cu mai mult de 230 de companii nationale si multinationale. In total, specialistii in resurse umane si consultantii Integra HR au finalizat peste 800 de procese de recrutare si selectie si au oferit peste 1.000 de ore de consultanta in proiecte locale si internationale.

„In contextul digitalizarii, in ultimii ani, am considerat necesar sa trecem online o parte din procedurile de resurse umane pe care le ofeream deja in offline clientilor nostri, care au inteles, astfel, ca impactul tehnologiei utilizate in HR este unul pozitiv asupra intregii activitati a unei organizatii. Pornind de la aceste premise, am lansat IntegraHR Shop, un magazin online unic in ecommerce-ul romanesc si printre putinele de acest tip din Europa, din care clientii pot achizitiona si descarca rapid, in maximum 24 de ore, cele mai importante documente de resurse umane pentru o companie, pe care le pot folosi imediat”, explica Andreea Muresan (foto, Managing Partner Integra HR).

Leave a reply