Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Olanda are cea mai mare densitate de magazine online din lume

La o populatie de 17 milioane de persoane, Olanda are aproape 80.000 de magazine virtuale, scrie ecommercenews.eu, citand cifre venite de la Dataprovider. Asta inseamna 214 persoane pentru fiecare magazin online – cel mai impresionant numar din lume. Aceasta densitate mare de e-shop-uri nu inseamna insa ca acestea sunt si active: cifrele indica faptul ca doar 1 din 3 magazine online este activ (adica echivalentul a 57%). Daca iei asta in considerare, concluzia este ca olandezii au un e-shop la 640 de oameni.

Cum arata cifrele in alte state europene?

  • Suedia – 488 de persoane/magazin online
  • Germania – 518 de persoane/magazin online
  • Belgia – 683 de persoane/magazin online
  • Marea Britanie – 859 de persoane/magazin online
  • Franta – 893 de persoane/magazin online
  • Italia – 2.022 de persoane/magazin online

Dataprovider considera ca, odata ca in Olanda va fi lansata si o varianta locala a Amazon, e-commerce-ul va inflori si mai mult.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply