Care sunt pasii in construirea unei retele de afiliere B2B si de ce unelte am nevoie pentru a asigura succesul?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Construiesc o retea nationala B2B de distributie generala de marfuri si servicii atat pentru persoane fizice cat si juridice. Care sunt pasii in construirea unei retele de afiliere B2B si de ce unelte am nevoie pentru a asigura succesul? 

 

Deschis 0
Marketing afiliat Solutii software conexe Elena Chelariu 11 ani 6 raspuns 1902 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

 1. Multumesc pentru raspuns. Cu aceasta ocazie am vizitat si blogul si am descoperit lucruri interesante.
  Intr-adevar, platforma online B2B singura din Ro de acest fel exista si functioneaza cu succes, eu vreau sa dezvolt programul de afiliere in Romania. Are un mare potential online aceasta platforma. Numai ca nu este foarte populara in Ro, dar pentru orice lucru exista un inceput. La aceasta platforma orice persoana fizica sau juridica din Romania poate avea acces.

  0
  2013-03-27T16:07:47+02:00

  Sigur, cum sa nu.

 2. Platforma online este pe adresa de sus. Eu vreau sa dezvolt afacerea online.

 3. Este o platforma online dar este construita prin asocierea persoanelor fizice si juridice in sistem MLM. Este singura retea de acest fel din Romania, care a dezvoltat un „model de afacere” pentru piata produselor si serviciilor exclusiv romanesti.

 4. Pentru mine totul este clar, cunosc sistemul si persoanele implicate numai ca sunt multe informatii si nu este foarte clar structurat site-ul. Dar ideea de afacere este unica si anume aceasta platforma comerciala spre deosebire de alte platforme comerciale B2B nu accepta si persoane fizice in sistem. Am facut o invitatie de aderare in retea cuiva si a inteles din prima despre ce este vorba. Dar sunt si cazuri cand oamenii nu au aceeasi viziune.

Lasă un răspuns

Browse