Răspunsuri ( 2 )

  1
  2012-08-28T16:27:14+03:00

  Layout-ul unui landing page eficient nu este ceva ce poate fi exprimat aici in 3 randuri. Insa am sa va zic mai jos ce ar trebbui sa contina, indiferent de modul de asezare in pagina, un landing page eficient.

  In primul rand trebuie sa contina NUMELE sau TITLUL ofertei la care facem referire. Acesta trebuie sa fie proeminet si atractiv, trebuie lucrat, poate chiar testate variaante ale acestuia.

  Apoi trebuie sa avem o imagine (sau mai bine un fisier video) care face cat 1000 de cuvinte, mare, clara, foarte bine executata, suculenta, sa te faca sa vrei acel produs sau respectiva oferta. Calitatea imaginilor reprezinta poate unul din elemntele cele mai importante in succesul unui magazin online.

  Pretul trebuie sa fie bine pozitionat si mare, astfel incat sa fie usor de zarit in pagina. Cand spun insa pret ma refer aici si la beneficiile pe care le primeste clientul cand va cumpara oferta, si aici am in vedere ansamblul grafic format din pretul netaiat, pretul taiat, si care e suma in valoare absoluta sau procentuala cu economia pe care o face clientul.

  Al 4-lea ca importanta este butonul de actiune: cumpara, inscrie-te, aboneaza-te, depinde de scopul paginii respective. Trebuie sa fie contrastant in relatie cu grafica din jur, sa fie poate similar intr-o masura cu sigla voastra, sui sa aibe langa o eticheta sau un indemn la actiune foarte, foarte dinamic. Se poate testa, ca si culoare, poztionare si text.

  Pe langa cele 4 elemente importante de mai sus, urmeaza apoi si o alta serie de texte care ajuta la luarea deciziei de cumparare: garantia, post-garantia, service, testimoniala clienti. Sunt asa numitele elemente care dau o stare de calm clientului inainte de a cumpara, si sunt elementele care fac din noi fiinte sociale – comentarii , recenzii, opinii ale altor utilizatori.

  0
  2012-09-26T15:59:28+03:00

  Salut.
  Una din sursele mele de informare este Hubspot. E „reliable” ca sa zic asa.
  Au si un e-book dedicat landing page-urilor si mie chiar mi-a folosit.

  http://www.hubspot.com/marketing-ebook/free-ebook-optimizing-landing-pages/?hsCtaTracking=a8162702-da8b-49bb-a486-764f31b83690%7Cd32f5457-a934-40ee-8cba-5b20339a3f8c

Lasă un răspuns

Browse