Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Canada: comertul online explodeaza, la fel si depozitele noi

Canada se afla in plin avant, apropo de constructia de depozite noi, pentru a gazdui produsele vandute online, pe fondul dezvoltarii e-commerce-ului si dupa pandemia COVID-19, informeaza bloomberg.com. Comenzile online au crescut cu 32% YoY in 2020, astfel incat – in urmatorii 5 ani – va fi nevoie de 3,7 milioane de m2 de spatiu aditional de depozitare (conform unui raport CBRE Ltd.).

Suprafata este mai mare decat toate spatiile care ar putea fi inchiriate in toate cele mai mari trei piete imobiliare industriale in tara, deci clar se vor construi depozite noi. O alta analiza, marca JP Morgan, noteaza ca, in timpul pandemiei, canadienii au cumparat cu 40% mai mult de pe Internet, tara nord-americana laudandu-se cu una dintre cele mai rapide cresteri ale e-commerce-ului.

Noul coronavirus a modificat permanent felul in care consumatorii fac achizitii de produse, iar lantul de aprovizionare trebuie sa tina pasul cu schimbarile. Cele mai mari trei orase din tara (Toronto, Vancouver si Montreal) sunt pline de noi hub-uri logistice, construite de retailerii care resimt presiunea de a fi prezenti online, pentru a putea supravietui in noua realitate mondiala.

Comentariu ( 1 )

  1. […] COVID-19 a accelerat orientarea catre e-commerce la nivel mondial: in Canada, Europa, Marea Britanie si Romania, noile depozite sunt la mare cautare, iar investitiile in […]

Leave a reply