Campanie de lansare magazin online Franta

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare tuturor,

Ne pregatim de lansarea unui magazin online in Franta ce propune spre vanzare pantofi realizati pe comanda, numai pentru femei.

Pana atunci, nu putem sa ne hotaram asupra promovarii platite a campaniei. Campania presupune -20% la toate produsele de pe site pentru primii 400 de clienti (-20% poate parea putin, dar cand este vorba de pantofi pe comanda, care au un pret de achizitie mai mare, -20% este decent). Ne gandeam ca promovand campania prin facebook ads impuscam doi iepuri dintr-o lovitura (cresterea audientei, prin butonul LIKE, si cresterea traficului pe site).

Deoarece toate produsele magazinului sunt la reducere nu putem crea un landing page special ca sa profitam din plin de o campanie adwords ppc. Home page-ul va fi, in acest caz, si landing page pentru campanie.

Voi ce sugestii aveti pentru campania de lansare?

Va multumesc anticipat,

Deschis 0
Campanii in Social Media Despre publicitatea online Generalitati PPC & Adwords Andreiv13 9 ani 1 raspuns 1341 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Iti sugerez sa iei legatura cu https://www.facebook.com/claudiu.gamulescu?fref=ts pentru pareri si impresii despre zona de online din Franta.
    Raspunsuri care te pot ajuta poti gasi si aici https://ecompedia.ro/seo-sau-adwords.html
    Ce spuneam si acolo: daca tot aduci robotii pe magazin via facebook, adwords sau alte tipuri de campanii, ofera-le macar un continut corespunzator.
    Propunerea mea: mai intai seo, unde rezolvi multe probleme care uneori pot declasifica magazinul, apoi campaniile.

Lasă un răspuns

Browse