Campanie adwords

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut,

Este indicat sa pornesc o campanie google adwords in momentul lansarii magazinului online (functional 100% inclusiv procedurile din spate si testat) sau este bine sa astept o anumita perioada ?

Multumesc .

Deschis 0
PPC & Adwords Alexandru Stoinea 10 ani 6 raspuns 1349 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

 1. Cu cat mai repede cu atat mai bine. La fel si cu SEO. Pe masura ce trece timpul parte din efortul de marketing, din buget se muta de pe adwords pe seo, insa ele lucreaza impreuna si inca de la inceput (poti balansa cele 2 bugete fctie de sezonalitate si ce stocuri ai – stii tu asta mai bine).

  Adwords iti ofera un instrument de promovare cu feedback instantaneu. Intri in carti inca de la inceput. Si desigur ca adwords nu este singurul canal de marketing care ofera asa ceva, insa este unul la indemana, si este relativ ok ca si ROI. Mai multe iti vor explica colegii mei din echipa acestui site. Succes!

 2. E mult de povestit, insa promit ca voi raspunde.. tot aici pe site.

 3. @Brad Bogdan
  Pe scurt: social media si email marketing.

  Primul poate sa aduca trafic in aceiasi masura ca si adwords si seo iar al 2-lea il pastreaza si il converteste.

  Daca aduci trafic pe site prin orice metoda si nu ai o strategie de email marketing care sa-ti creasca lista si sa o converteasca pierzi.

 4. Este chiar sugerat sa faci acest lucru.

  Prin AdWords poti face primele teste asupra vanzarilor produselor din magazinul tau si poti identifica cuvintele cheie bune pentru campania ta de SEO.

  Analizand rezultatele obtinute si interpretand datele din Analytics poti lua cele mai bune decizii asupra unei bune dezvoltari pentru respectivul magazin.

 5. PPC (AdWords, Facebook), social media, email, comunicate de presa, media buys (bannere), video (trilulilu, youtube, tare.ro), articole pe bloguri/site-uri cu autoritate din nisa, mobile marketing (sms), radio, tv, print…

 6. Multumesc pentru informatii !

Lasă un răspuns

Browse