Campanie AdWords cu buget mare

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Doresc sa fac o campanie AdWords prin Search (grupuri de add uri si cuvinte cheie) pentru un magazin online ce vinde saltele de pat. Ce targetari ar trebui sa aplic si daca ipotetic as avea un buget de 12 000 de euro pe luna, cum ar trebui sa-l investesc „cu cap” in aceasta campanie?

Va multumesc mult.

Deschis 0
PPC & Adwords Dana 8 ani 10 raspuns 2418 vizualizari 0

Răspunsuri ( 10 )

 1. Poți să fii mai explicită? Ce înseamnă pentru tine „targetări”? Pe Search poți viza doar oameni în funcție de locație și de limbă. Dacă vrei să te adresezi unor grupuri mai restrânse, poți să folosești diferite tipuri de direcționări prin campanii AdWords făcute în Rețeaua de Display(vârstă, sex, subiecte, destinații de plasare etc.) Mai multe detalii despre cum să creezi o campanie de display, precum și despre tipurile de direcționări și anunțuri disponibile poți citi pe disruption.ro/rețeaua de display.
  Îți recomand totuși să apelezi la o agenție de marketing online dacă nu știi să folosești AdWords și instrumente precum Google Analytics foarte bine. La bugetul ăsta, ar fi mai eficient și ai obține rezultate mai bune.

  0
  2016-02-04T18:24:07+02:00

  Multumesc frumos pentru reply.

  Banii sunt ipotetici la fel cum este si campania. Mai mult vreau sa inteleg cum s-ar putea distribui corect acesti bani, multi de altfeL si daca este suficient sa fac doar o campanie prin Search, prin alegerea cuvintelor cheie potrivite (unde as targeta doar in fucntie de zona si limba) sau este mai utila o campanie Search Network cu Display .

 2. Salut,

  Sunt multe de facut cu 12k pe luna, multe chestii care merg testate.
  Daca vrei te pot ajuta pe partea de Search.

  Mersi!

 3. Salut Dana,
  Incognito Concept este o agentie de marketing online cu experienta pe piata romaneasca dar care detine cunostinte temeinice in acest domeniu (suntem Google Partners). In masura in care anuntul tau mai este valabil, iti recomandam sa ne contactezi pe email la contact@incognitoconcept.com sau la nr de telefon 0756023004. Multumim!

 4. Eu as investii mai intai in promovare media(canale TV cu un rating mare, posturi de radio), dar si google adwords si facebook ads.
  Ordinea de sus ti s-ar potrivi de minune.

 5. Ai opțiuni variate…poți încerca Search simplu dacă vrei vânzări imediate, Search cu extindere în Rețeaua de Display sau separat Search și separat Display dacă vrei ca să mărești valoarea brandului în paralel cu vânzările și să aduci înapoi pe website clienții care ți-au mai vizitat site-ul și au făcut o vânzare, de exemplu. Cea mai bună strategie pentru tine va deveni evidentă pe parcurs, când vei urmări în Analytics din ce orașe provin clienții cei mai valoroși, care sunt cuvintele cheie cu cele mai multe conversii etc. Fără o analiză atentă a datelor, nu se pot face estimări corecte.

  0
  2016-02-05T13:40:26+02:00

  Va multumesc tuturor pentru sugestii si sfaturi. Campania este mai mult un test pentru mine. La un mix intre remarketing si search m-am gandit si eu.

  0
  2016-02-05T17:40:33+02:00

  Dana, iti recomand cursul de markting online de la Dalles Go, jumate din curs se vorbeste despre google si adwords, profesorul lucreaza intr-o agentie mare si e competent. E in jur de 2000 ron dar nu va mai fi nevoie sa externalizezi daca esti atenta

 6. Impune cineva(patronul) o campanie Adwords cu un buget de 12k euro?
  Exista o strategie de marketing si campania face parte din acea strategie?

 7. Apropo de o campania pe display, in 2014 Magniflex lansa o campanie pe display care aducea un trafic pe site de aproximativ 700k/luna cu un bounce rate de ~90% si timp mediu 15 sec, o campanie care a tinut 3 luni http://prntscr.com/a1dhyl, oare de ce? 🙂

  In ce priveste campania pe search, ai la dispozitie 10k+ cuvinte pe care sa le targetezi.

  In lipsa unei cercetari amanuntite si a unei strategii de promovare se vor irosi multi bani.

Lasă un răspuns

Browse