Campanie adwords si seo prin Telekom. Pareri?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

A mai lucrat cineva cu Telekom pe parte de Adwords?

Am citit pe site-ul lor ca includ si serviciile de seo in pachet

Ce feedback aveti? Cum lucreaza? Ce ofera in schimbul acelui tip de contract? Se tin de cuvant? Au rezultate?

Multumesc. 

Deschis 0
Generalitati PPC & Adwords SEO S George 7 ani 6 raspuns 2163 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

 1. “nu-ti pierde timpul cu SEO pentru ca nu mai are relevantă” – asta-i tare!
  Asculta-i sfatul ca pare ca stie ce vorbeste. E bos.

 2. Dragă Marian,

  Ca SEO este un domeniu cu care tu nu mai poti tine pasul si ca acesta “s-a reinventat”, este adevarat!
  De ceva timp SEO nu mai presupune keyword stuffing, link building ci earning, article spinning ci content marketing si etc.

  SEO inca exista si va exista mult timp de aici inainte. Exista optimizare tehnica, vezi inclusiv Schema, exista content marketing, continut ce trebuie optimizat, exista UX, exista UI, exista Engagement.

  Considera-le “reinventate”.

  Succes.

 3. Marian, eu fac SEO si desi nu este un boom de comenzi, pentru subzistenta merge. Motivul pentru care il fac nu are legatura cu banii, dar oricum, e un ROI pozitiv. Acum daca ma intrebi despre Adwords, am cu totul alta parere decat tine. E probabil ca pt nisa ta sa nu fie functional, dar nu trebuie generalizat

 4. Oameni buni, SEO nu e dumnezeu, să “credeți” în SEO… SEO e un proces care face parte din marketing – chiar e atât de dificil?

  În altă ordine de idei, serviciile oferite de Telekom nu pot fi decât generale – nu cred că pot să se concentreze, la tarifele modice pe care le practică, pe specificul fiecărui client. Nu spun că e inutil ce oferă ei, dar am convingerea că e incomplet pentru cei care ar avea nevoie de eforturi susținute în zona asta.

 5. M-am uitat de curiozitate in urma cu cateva luni la anunturile create de Telekom pentru o firma a carui testimonial il au postat in pagina de vanzare a serviciului, anunturile sunt mult sub-obtime, probabil firma este multumita.

  SEO functioneaza in varianta scrisa de Florentina:)

 6. Buna ziua, eu am contract incheiat cu Telekom pentru unul dintre pachetele adwords si pentru moment sunt multumit. Consider ca pentru cei cu bugete mici(cum sunt si eu) Telekom reprezinta o alternativa decenta. Cu siguranta in viitor voi apela la o firma specializata dar numai cand stiu ca imi permit un buget considerabil mai mare dact in momentul de fata. In concluzie eu sunt multumit de serviciile Telekom pana in acest moment.

Lasă un răspuns

Browse