Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Numarul de plati prin aplicatia 24pay a crescut cu 60% YoY, in 2023

PayPoint Romania anunta, intr-un comunicat de presa, rezultate pozitive pentru 2023: in decursul anului, au fost procesate peste 100 de milioane de tranzactii, prin cele aproximativ 25.000 magazine partenere. Acestea au avut o valoare totala de 13,6 miliarde de lei. Totodata, aplicatia 24pay a ajuns la aproape 2 milioane de descarcari, iar numarul de plati inregistrate prin intermediul ei a fost in crestere cu 60% YoY.

In 2023, compania a vizat cresterea distributiei POS-urilor in piata si s-a concentrat asupra performantei acestora, valoarea tranzactiilor depasind pragul de 550 milioane de lei, in crestere cu 150% YoY. Nivelul maxim de tranzactionare la nivel lunar s-a atins in decembrie (peste 80 de milioane de lei). Totodata, au fost inregistrate peste 370.000 tranzactii de livrare si ridicare colete prin serviciul PayPoint Colet Expres, fiind raportate volume in crestere cu peste 400% fata de 2022.

Cifra de afaceri aferenta aplicatiei 24pay a fost de 10 ori mai mare, comparativ cu anul anterior. Cele peste 13 milioane plati efectuate in aplicatie au fost generate atat pe segmentele consacrate de servicii (transport public, plata facturi, incarcari electronice), cat si pe cele nou lansate (bilete tren, plata rovinieta, asigurare RCA).

„Cuvintele-cheie pentru anul 2023 au fost «dezvoltare» si «consolidare». (…) Acum cativa ani, PayPoint era cunoscut drept principalul operator de plati facturi si incarcare electronica prin puncte de retail. In prezent, avem o retea impresionanta de POS-uri la nivel national; avem o aplicatie care se apropie de 2 milioane de descarcari; avem o retea de terminale self-service in crestere; avem o gama de servicii tot mai variata, care fac din orice locatie PayPoint un «one stop shop»”, transmite Utku Ogrendil (foto, CEO PayPoint Romania si 24pay).

Leave a reply