Blogul inaintea magazinului sau magazin cu subdomeniu/folder blog?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am un magazin online, decizia mea fost de a aparea blogul in fata site-ului, unul fiind pe wordpress si celalalt pe opencart, dar apar pe acelasi domeniu. Credeti ca e o decizie sanatoasa? Credeti ca bounce-ul s-ar micsora daca nu ar mai fi asa si clientele nu l-ar mai privi ca pe un blog pur informativ iar vanzarile ar creste?
Poate e mai bine ca blogul sa apara ca si….blog/…. dar atunci traficul s-ar imparti in doua.
Dau o pizza dc veniti si cu argumente
Multumesc

Deschis 0
Campanii in Social Media Comunicare in Social Media Realizare magazin online SEO Solutii software conexe Vieru Alina 9 ani 4 raspuns 1520 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Cat timp blogul e declarat clar ca zona de comunicare interactiva, e clar pentru orice vizitator ca asta e rolul lui.
  Nu am vazut diferente mari intre blog pe subdomeniu sau creat ca si subcategorie + ca de 1-2 ani google nu mai face diferente.
  Atat pe blog poti pune reclame din magazin (cel mai simplu cu pluginuri care afiseaza de regula reclamele google sau specializate pe reclama). Frumos e ca platforma sa permita afisarea partiala a posturilor din blog, de preferat corelate cu categoria in functie de un anumit tag.

 2. Salutare,

  Sunt și eu interesat de răspunsul la această întrebare. Am luat recent decizia de a crea un blog pentru magazinul online și chiar aș fi interesat să aflu mai multe răspunsuri în acest sens.

 3. Cum spuneam e ok si si. Concentrati-va pe informarea clientilor cu date utile, incercand sa supliniti in acest fel si functiile unui forum. Evident, nu uitati sa puneti macar 1 posturi saptamanal, ideal 3 cu informatie utila, adica nu 2-3 fraze in care anuntati ca a aparut un nou produs cu link spre el pentru a-l mai ridica putin in google.

 4. Am raspuns si eu.

  Cine este abonat la newsletter, vedeti jos in subsolul site-ului, va citi azi articolul acesta:
  https://ecompedia.ro/blogul-sau-magazinul-online-cine-sa-fie-primadona.html

  Un week-end placut va doresc.

Lasă un răspuns

Browse