Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Black Friday 2020: traficul evoMAG.ro a crescut cu 50% YoY

Desfasurata in perioada 30 octombrie – 26 noiembrie, campania de Black Friday 2020 a magazinului online evoMAG.ro a inceput runda a doua de reduceri, pe 6 noiembrie, anunta retailerul, intr-un comunicat de presa. Aceasta va contine discount-uri de pana la 85% si produse noi, din categoriile cele mai accesate de la inceputul campaniei: telefoane mobile, televizoare, laptop-uri, electrocasnice mari si mici, produse pentru casa si gradina. Vedeti toate reducerile aici.

Interesul crescut pentru cumparaturi online (in contextul actual, al pandemiei COVID-19) si pentru Black Friday au generat o crestere de peste 50% YoY a traficului pe evoMAG.ro, de pe 30 noiembrie incoace – cu mult peste estimarile initiale. 70% din traficul de pe site a fost generat de dispozitivele mobile, tendinta ce indica o schimbare in comportamentul consumatorilor, care folosesc tot mai mult smartphone-urile si tabletele pentru a face cumparaturi online.

Leave a reply