Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Biano.ro lanseaza Biano Star, un serviciu foto de recenzii Home & Deco de la cumparatori

 

Marketplace-ul Home & Deco Biano.ro anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea unei noi functionalitati (Biano Star), care va asista clientii online in decizia de cumparare si va ajuta e-shop-urile sa-si creasca vanzarile. Biano Star este un sistem de recenzii ale clientilor pentru produsele si pentru magazinele online inregistrate pe marketplace-ul Biano.ro.

Clientilor verificati li se va permite sa incarce fotografii din propriile case, cu produsele pe care le-au achizitionat prin intermediul Biano.ro, astfel incat potentialii noi cumparatori sa aiba referinte suplimentare si sa vada cum se integreaza aceste produse intr-un camin real.

Cumparaturile de mobila presupun o serie de decizii complexe, iar clientii sunt obisnuiti sa incerce inainte de a cumpara, sa vada mobilierul cu ochii lor, sa atinga materialul folosit, etc. Pentru cumparaturile online Home & Deco, aspectul vizual, prin imagini de produs de inalta calitate, joaca un rol important. Calitatea si fiabilitatea comerciantilor online difera, motiv pentru care cumparatorii doresc review-uri ale clientilor, pentru a obtine dovezi despre produsele selectate sau despre e-shop, in general.

Nu doar motoarele de cautare atesta importanta recomandarilor si recenziilor in incheierea procesului de achizitie online, ci si statisticile la nivel european. 97% dintre consumatori declara ca recenziile altor clienti asupra unui produs influenteaza decizia lor de cumparare a acelui produs. In plus, 75% dintre cumparatorii din marketplace-uri au incredere intr-o magazin online dupa ce citesc toate review-urile acelui magazin. Conversiile pot creste chiar cu 270% la produsele si articolele cu recenzii ale clientilor.

Biano Star ajuta magazinele online sa creasca vanzarile si sa castige mai multa incredere de la clientii lor. Evaluarea fiecarui magazin va fi afisata pe marketplace, ceea ce va spori automat vizibilitatea acelui magazin. Functia Biano Star este disponibila gratuit pentru orice magazin activ pe Biano.ro, iar orice magazin care a primit recenzii poate afisa o eticheta speciala care semnaleaza asta (de exemplu, in footer). Dupa activarea functiei Biano Star si primirea primelor recenzii, un magazin online va fi favorizat automat in afisarile din marketplace. La fel de important, clasamentul produselor afisate se va imbunatati, proportional cu numarul de recenzii. Comerciantii online de mobila si decoratiuni interioare vor putea accesa rating-urile Biano Star printr-o analiza detaliata, in panoul lor de administrare.

Leave a reply