Autodidact, pagina in constructie, sfaturi pentru dezvoltare site ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua, sunt la primul site construit si as dori pareri pro si contra despre cat de user friendly e tema pe care am ales-o, pareri despre nisa in care ma aflu si sfaturi despre imbunatatirea lui pentru a fi 100% functional in urmatoarele 2 luni.

Tin sa precizez ca detin cunostinte temeinice in domeniul Telecomunicatii dar cat tine de site-uri, SEO si marketing online sunt la inceput si pe deasupra autodidact , astept parerile celor mult mai avizati decat mine.

Adresa site-ului e http://www.porteaza.ro/ si are doar 2 saptamani de cand se lucreaza la el !
Va multumesc !

Deschis 0
Generalitati Organizare magazin online Usability Alin D. 9 ani 2 raspuns 1193 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Am aprobat intrebarea pentru a lasa colegii care vor dori sa raspunda sa o poata face, insa, acest portal pe care ai ajuns este despre ECOMMERCE, despre comertul electronic.

  Comunitatea din jurul lui este pregatita sa te ajute daca vrei sa intri in comertul online, daca vrei sa iti faci un site care vinde ceva acolo.. din ce vad eu in acest moment ai un simplu site de prezentare, un blog pare sa fie, cu articole despre cum sa portezi un numar dintr-o retea in alta.

  Poate gasesti vreo idee de cum sa vinzi ceva pe acel site, sa zicem ca ai putea vinde (poate prin afiliere) ceva telefoane, si atunci am vorbi despre cu totul altceva.

  Pana atunci ar fi ok pentru tine sa citesti informatii din zona de blogging, despre cum sa scrii sa-ti atragi trafic pe site, si de ce nu, poate il faci putin mai atractiv. Design-ul de acum este invechit. Ai un wordpress, intra pe un site cu teme premium si responsive, si alege de acolo una. Vezi elegant themes, sau theme forest, sigur gasesti ceva interesant acolo.

  Si te rugam sa revii cu intrebari concrete pe acest portal dupa ce incepi sa vinzi ceva pe site.. mersi.

 2. Multumesc de raspuns, ca si completare:
  – tema e Premium de la Woothemes (Canvas)
  – site-ul va vinde dar nu in modul traditional la care te astepti, in nici un caz nu va deveni un site unde se vand telefoane(eventual le vom da gratuit la portare), site-ul va vinde solutii de comunicare pentru persoane juridice(schimbarea furnizorului actual de telefonie) de la unul dintre operatorii de telecom din Romania si va avea afiliere pentru persoanele fizice.
  Daca as putea primi sfaturi despre tema pe care o utilizez vizavi de culorile folosite si plugin-uri care sa o faca mult mai atractiva pentru clienti din sectorul bussines ar fi ideal si m-ar ajuta foarte mult avand in vedere ca lucrez singur la ea.
  Multumesc.

Lasă un răspuns

Browse