Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Argentina: crestere de 60% in e-commerce, in S1 2016

argentina

Numarul produselor si serviciilor cumparate online in Argentina a atins o cifra de 45 miliarde de pesos argentinieni (ARS), in primele 6 luni ale anului curent, scriu cei de la telecompaper.com, citand un raport al TNS Argentina (realizat pentru camera de e-commerce a tarii). Asta se traduce intr-o crestere de 60% fata de aceeasi perioada a anului anterior (ianuarie – iunie 2015).

Cel putin 58% din populatie cumpara ceva de pe Internet in fiecare luna (anul trecut, in aceeasi perioada, procentul era de 52%), argentinienii orientandu-se mai ales spre produse de imbracaminte, mancare si bilete vandute online. Peste jumatate dintre acestia aleg sa plateasca produsele/serviciile comandate online in rate (6 – 12 luni). 93% dintre companii au platforme mobile de vanzare, si aici inregistrandu-se o crestere semnificativa fata de perioada similara a lui 2015, cand procentul era de doar 77%.

Leave a reply