Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ANSWEAR.ro, cifra de afaceri mai mare cu 75%, in 2018

La finalul anului trecut, magazinul online ANSWEAR.ro a atins o cifra de afaceri de peste 16 milioane €, cu 75% mai mult YoY si depasind cu mult rata de crestere de pe celelalte piete europene in care mai activeaza grupul ANSWEAR (originar din Polonia), anunta compania, intr-un comunicat de presa. Alte informatii relevante legate de anul 2018 pentru retailerul online amintit:

  • cele mai vandute produse din anul 2018 au fost gentile, ochelarii de soare, incaltamintea si imbracamintea
  • 60% dintre clienti sunt femei, 40% sunt barbati
  • aplicatia mobila ANSWEAR a fost instalata de peste 60.000 de ori in 2018
  • peste 70% dintre vizitele pe site au vin de pe mobil, insa multi romani prefera sa vizualizeze produsele pe smartphone, dar sa comande de pe calculator/laptop
  • 40% dintre clienti sunt din Bucuresti, iar 10% sunt din Cluj

In 2019, ANSWEAR are planuri mari: „Ne dorim sa crestem comanda medie anuala/client si sa avem peste 60% dintre cumparaturile online facute de pe device-uri mobile. Aplicatia va deveni din ce in ce mai performanta. Vom introduce noi branduri in portofoliu in fiecare luna. Ne vom concentra asupra imbunatatirii constante a serviciilor pe care le ofera ANSWEAR.ro. Clientii devin din ce in ce mai exigenti, iar noi le vom veni in intampinare cu o livrare prompta si o selectie vasta de produse si marimi. Pana la finalul anului 2019 ne propunem o crestere cu cel putin 70% a cifrei de afaceri si sa adaugam un numar din ce in ce mai mare de cumparatori din afara Capitalei”, transmite Raluca Radu (foto, Country Manager ANSWEAR.ro).

Leave a reply