Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Angajatii Facebook vor lucra de acasa pana in iulie 2021

 

Aproape toti cei 48.000 de angajati Facebook (din cele peste 70 de birouri din intreaga lume) au lucrat de acasa din luna martie incoace, iar acum compania a anuntat ca situatia se va prelungi pana in iulie anul viitor, informeaza theverge.co. Anuntul vine dupa ce, in luna mai, Facebook transmitea ca munca remote va continua pana la finalul acestui an: in contextul in care pandemia COVID-19 continua sa ramana un pericol la nivel mondial, gigantul online vrea sa isi protejeze angajatii prin aceasta masura. Compania nu este singura care a procedat asa: Google a anuntat recent acelasi termen de munca la distanta pentru angajatii proprii, iar Twitter a transmis ca metoda ar putea deveni una permanenta, in cazul lor.

„Pornind de la sfaturile expertilor guvernamentali si in sanatate, dar si de la deciziile luate in urma discutiilor noastre interne, le permitem angajatilor sa lucreze voluntar de acasa pana in iulie 2021. In plus, le oferim acestora inca 1.000 $ pentru nevoile legate de munca la domiciliu”, a transmis Nneka Norville (Purtator de cuvant Facebook). Vestea bine la scurt timp dupa ce CEO-ul Facebook (Mark Zuckerberg) declara, pentru „The Verge”, urmatoarele: „Cred ca este posibil ca in urmatorii 5-10 ani – poate mai degraba 10 decat 5, dar undeva in acest interval – in jur de jumatate din companie sa lucreze permanent la distanta”.

Leave a reply