Angajare firma SEO Pentru Optimizare Blog

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare,
Am un blog si as dori sa angajez o firma de SEO pentru optimizarea lui. Intrebarea mea este, ce obiective reale imi poate da o firma de SEO legat de optimizare? Poate sa imi zica de exemplu ca in doua trei luni traficul va creste cu atat sau pozitia site-ului in cautari va creste la pozitia x? Sa stiu si eu ce si cum sa negociez. Va multumesc.

 

Deschis 0
Anunturi / Oferte Marketing Contractele cu furnizorii SEO Cristi Soare 6 ani 5 raspuns 1707 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Cu “pozitia site-ului in cautari va creste la pozitia x”. Din start aici e gresit: fiind un blog, de regula generalist, nu prea ai cum sa-i alegi o expresie cu multe cautari pentru homepage.
  Sunt 2 probleme mari si tari aici:
  1. Pe ce expresii?
  2. Cat esti dispus sa platesti lunar pentru o crestere de 10%? Dar pentru 30%?

 2. Salut Sorin. 10% crestere la ce? Iar la intrebarea cat sunt dispus sa platesc, pai nu stiu, probabil cel mai dorit raspuns este: oricat :). Oricum ceea ce eu vroiam sa stiu nu este cat ma costa ci la ce ma pot astepta ca si rezultat. Cat este de cuantificabil sau de localizabil in timp un rezultat anume. Exemplu: orice firma sau persoana care se ocupa de partea de SEO in 3 luni trebuie sa te aduca pe prima pagina sau mai repede de 6 luni nu putem discuta de nici un rezultat clar vizibil.

 3. Cresteri de trafic cu 10 sau 30% mai mari.
  Lucrurile sunt destul de simple: expresii cu cautari medii lunare mari = bugete mai mari.
  Alt lucru de luat in calcul: pe cate expresii?
  Ca parere personala, trebuie portofel gros ca sa te bati cu cei mari. Nu doar un blog: acelasi lucru e valabil si pentru comparatoarele de preturi si fel de fel de idei de monetizare pentru un site, fie el blog, forum, site de filme online si alte minuni.
  Poate te ajuta ca am mai scris pe aici https://ecompedia.ro/cum-iti-dai-seama-daca-o-firma-realizeaza-o-optimizare-seo-corecta-si-in-beneficiul-tau.html
  Succes

 4. Multumesc Sorin. Am sa dau un ochi si acolo.

 5. Salutare Cristi, daca mai este de actualitate, avem o campanie in desfasurare pentru bloggeri, daca crezi ca te putem ajuta te poti inscrie direct pe siteul nostru https://digitalcraft.ro/campanie-bloguri

Lasă un răspuns

Browse