Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Americanii vor sa inventeze plata prin… plasture

smaller_pch_0

Compania MC10 Inc. (care creeaza sisteme de monitorizare folosite la dispozitive electronice, medicale, industriale si sisteme de aparare) si-a folosit specialistii in senzori purtati pe piele pentru a crea urmatoarea generatie de tehnologie purtabila – un „plasture” prin care poti efectua plati. Creat in parteneriat cu L’Oreal, produsul va fi comercializat cu ajutorul PCH (care ofera solutii ingenioase de produse pentru cele mai mari brand-uri din lume), aflam de pe mc10inc.com.

Cele doua companii vor sa vanda asa-numitul „Wearable Interactive Stamp Platform” (WiSP™), un timbru lipicios, flexibil, purtat pe piele, extrem de subtire, care poate interactiona cu o varietate de aplicatii. Legat de un smartphone sau o tableta ori in apropierea unui reader NFC pentru plati contactless, platforma WiSP isi propune sa permita utilizatorului sa plateasca produse/servicii, sa intre in camera de hotel, sa aiba acces la evenimente si spectacole, sa inmagazineze informatii medicale despre purtator (fiind, in acest scop, folosit in spitale).

Setul de protocoale WiSP functioneaza simplu: doua dispozitive electronice comunica intre ele cand se afla in apropiere (4 cm). Plasturele poate fi purtat non-stop maximum doua zile, timp in care este rezistent la apa. Odata indepartat, timbrul nu mai poate fi refolosit.

Leave a reply