Ambalaje pentru colete – Producatori si Recomandari

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Va rog sa imi recomandati un producator de ambalaje de carton folosite pentru trimiterea coletelor. As aprecia recomandarile celor ce au magazine online si au un volum apreciabil de trimiteri.

Cu multumiri,
Lucian

Deschis 0
Anunturi / Oferte Business Lucian Vasies 7 ani 7 raspuns 2737 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

 1. Salut! Iti recomand paff.ro. Ambalajele sunt de calitate, livrarea se face dupa o zi pe alta (Bucuresti), comenzile se plaseaza online, deci ai si un istoric, preturi bune si, de asemenea, respecta cerintele de mediu in ceea ce priveste inscriptionarile pe ambalaje. Noi lucram de vreo 3-4 ani cu ei si intotdeauna au fost prompti.

 2. Paff cade. Dupa multi ani de lucru cu ei ( 5-7) Nu mi-au livrat marfa la ultima comanda nici dupa 2 saptamani. Cand le-am cerut sa imi retrimita comanda platita in avans m-au luat la rost spunandu-mi ca de ce nu ma duc sa imi iau pachetul de la curier si ca as fi neprofesionist si cu tupeu sa le cer sa isi indeplineasca obligatia platita. Cine m-a sunat a spus ca eu trebuie sa ascult ce are sa imi spuna ca doar el m-a sunat si nici decum sa ma intrebe cat e ceasul.
  Asa ca PAFF iese din discutie.
  Daca aveti alte alternative?
  multumesc
  Lucian

 3. Desi nu recomand paff au produse bune la preturi ok. La prima comanda m-au pus sa fac plata prin banca desi pe site au optiunea de ramburs. Primele 3 comenzi trebuiesc platite cu op.

 4. La fostul loc de munca am lucrat cu paff cam 5 ani si nu am avut niciodata probleme cu livrarea sau calitatea produselor. Ma rog, livrarea in Bucuresti se realizeaza cu masina lor si probabil si de aceea. Avand in vedere ce probleme au avut curierii in ultima vreme, in locul tau m-as interesa daca nu acolo a fost problema – ai un numar de colet, nu?

  Nu le iau apararea, nu lucrez pentru ei, dar nu am gasit preturi mai bune comparativ cu calitatea pana acum. Si am cautat, te asigur.

 5. Calitatea produselor nu mai este cum a fost in urma cu ani buni. Colegii mei de la impachetare mi-au spus ca pe anumite pachete cartonul este mai slab si cutiile au mai proaste.
  Din punctul meu de vedere un partener/colaborator bun e valoros in situatii de criza. Cand totul merge bine atunci totul este roz. Cand e o problema, daca stii sa o rezolvi atunci iti cimentezi relatia. Daca nu esti capabil atunci iti pierzi clientul/partenerul sau colaboratorul fie ce o fi.
  Dar cand iti suni clientul sa il iei la rost ca de ce acesta cere sa i se livreze marfa platita in urma cu mai bine de doua saptamani si sa ii ceri sa isi rezolve singur problema cu curierul mi se pare o neadmisibil. Nu mai vorbesc de tonul si atitidunea.
  Eu in calitate de vanzator, daca un client imi reclama ca nu si-a primit marfa si vad in tracking ca este asa, ii trimit al doilea pachet imediat si fara sa stau pe ganduri. Apoi imi clarific situatia cu acel curier.
  Din aceste motive pentru firma condusa de mine PAFF iese din discutie.

 6. Am inteles, tu ai o problema personala cu paff, de fapt 🙂 Si incerci sa iti justifici tie asta. Dar nu ai o alternativa. Bafta!

Lasă un răspuns

Browse