Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon va ajuta vanzatorii sa creeze rapid pagini de produs via AI

La mijlocul lunii martie, Amazon a anuntat ca va oferi vanzatorilor de pe marketplace mai multe instrumente AI, care ii vor ajuta sa-si construiasca mai rapid paginile de produs, anunta aboutamazon.com. Ideea este simpla: un instrument de inteligenta artificiala generativa va prelua informatii de pe website-ul e-commerce al unui seller si va genera o pagina de produs de calitate pentru respectivul obiect, care va contine imagini si o descriere.

Procesul va fi rapid si isi propune sa ajute vanzatorii de pe platforma digitala sa isi listeze cat mai usor si mai repede pe Amazon produsele vandute in propriile magazine e-commerce, a explicat Mary Beth Westmoreland (VP of Worldwide Selling Partner Experience, Amazon). 100.000 de vanzatori de pe marketplace-ul american folosesc deja unul sau mai multe instrumente de AI generativ, pentru incarcarea propriilor produse pe platforma.

„Toamna trecuta, am pornit intr-o calatorie menita sa reduca dramatic efortul depus de sellerii partenerii, ajutandu-i in acelasi timp sa creeze pagini de produs de calitate superioara. Am inceput prin a le permite vanzatorilor sa ne ofere doar cateva cuvinte care le descriu produsul si am folosit AI-ul generativ pentru a crea titluri, descrieri si alte detalii convingatoare despre produse. Dupa aceea, le-am oferit posibilitatea de a incarca doar o imagine a produsului lor si de a folosi AI-ul generativ pentru a crea automat titlul, descrierea si alte atribute ale produsului. Aceste instrumente pot sugera si atribute precum culoarea si cuvinte-cheie pentru a ajuta la indexarea eficienta a produsului”, transmite Mary Beth Westmoreland.

Pentru a putea folosi acest instrument care utilizeaza URL-ul unei pagini de produs existente deja, sellerii trebuie sa fie proprietarii link-ului respectiv sau sa aiba o licenta pentru a-l utiliza. Noua intrebuintare a AI-ului generativ va fi lansata in Statele Unite in urmatoarele saptamani.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply