Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon va afisa reclame sponsorizate si pe website-uri terte

Amazon isi mareste impactul in domeniul publicitatii, extinzand afisarea reclamelor sale sponsorizate pe diverse website-uri terte, a anuntat compania, citata de marketingbrew.com. Ad-urile cost-per-click vor aparea pe site-uri ca BuzzFeed, Hearst Newspapers, Pinterest si Mashable. Acestea folosesc deja platforma demand-side (DSP) a companiei Amazon, care ofera reclame video, de tip display si bannere.

Reclamele sponsorizate la diverse produse vor fi afisate consumatorilor in functie de contextul paginii citite de acestia si de cat de interesati ar putea fi de respectivul produs vandut de gigantul e-commerce. „Toate reclamele vor duce catre pagini de produs Amazon, clientilor fiindu-le simplu sa ajunga de la inspiratie, la browsing sau cumparare, cu doar 1-2 click-uri”, a transmis Amazon, in postarea de blog care anunta noutatea. In aprilie, Pinterest spunea ca Amazon va fi primul partner pentru reclame terte al retelei sociale, care doreste sa faca orice pin shoppable.

Recent, compania fondata de Jeff Bezos a anuntat ca advertising-ul i-a adus 10,7 miliarde $10,7 in Q2, o crestere de 22% YoY. Conform Insider Intelligence, publicitatea pe Amazon reprezinta 7,3% din piata globala de ad-uri digitale, Meta si Alphabet detinand fiecare peste 20%.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply