Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon castiga 300 milioane $/an marind abonamentul Prime

amazon prime

Cu doar 2 $ in plus pe luna – cat a adaugat recent Amazon la abonamentul lunar al serviciului Prime – gigantul online din Seattle va avea venituri cu 300 de milioane $ mai mari pe an, informeaza site-ul bloomberg.com, citand Cowen & Co. In total, daca platesti lunar abonamentul, ajungi la 156 $.

Retailerul online a anuntat pe 19 ianuarie marirea cu 18% a abonamentului, care acum costa 12,99 $, dar abonamentul anual platit odata ramane 99 $. Abonatii Amazon Prime beneficiaza de livrare gratuita in aceeasi zi sau in 2 zile (dupa caz) si au acces la serviciile Prime Now, Prime Pantry, Prime Video, Prime Music, prin care isi fidelizeaza clientii.

Cowen & Co estimeaza ca 30% dintre cei 60 de milioane de abonati ai serviciului Prime din SUA isi platesc lunar acest abonament – posibilitate introdusa in urma cu doi ani de catre compania americana si tintita catre consumatorii care nu isi permit plata integrala odata si catre clientii care fac cumparaturi pe amazon.com doar de Sarbatori. Sursa amintita a ajuns la suma de 300 de milioane $ analizand acesti abonati lunari.

Leave a reply