Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon a marit suma pentru livrarea gratuita, cu 40%

Mai nou, trebuie sa comanzi produse in valoare de cel putin 49 $ de pe Amazon.com, daca vrei sa beneficiezi de livrare gratuita, scrie blogs.wsj.com. Gigantul online originar din Seattle vrea cu orice pret sa convinga pe toata lumea ca cea mai buna solutie e un abonament la serviciul Amazon Prime (care, contra sumei de 99 $/an, ofera livrare gratuita, streaming de filme, seriale si muzica).

Asta pentru ca abonatii Prime cheltuie, intr-un an, sume de aproximativ doua ori mai mari decat clientii obisnuiti ai site-ului. La un numar de membri Prime estimat a atinge 40-60 de milioane de persoane, in buzunarele Amazon intra in jur de 4-6 miliarde $. In octombrie 2013, compania a marit suma minima pentru comanda livrata gratuit la 35 $, dupa 10 ani in care suma era de 25. Iar acum suma a atins 49 de dolari, cu 40% mai mult! Explicatia oferita a fost seaca: „Din cand in cand, ne revizuim optiunile legate de livrare”.

In plus, gigantul online incearca sa reduca semnificativ costurile legate de livrare, care au crescut cu 37% in ultimul semestru din 2015 (atingand 4,17 miliarde de dolari). Competitorii Amazon cer clientilor sa comande bunuri in valoare de minim 25 $ (Target.com), 35 $ (Jet.com) si 50 $ (Wal-Mart) pentru livrari gratuite.

Leave a reply