Am doua magazine online si vreau sa le unesc

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Bun gasit! Avem doua magazine online in zona home deco, ambele pe Magento, dar managerul nostru s-a gindit sa le uneasca sub o singura umbrela. Acum, noi analizam mai multi factori si avem niste temeri legate de: comunicarea noii strategii, trafic, cit de eficient va fi redirectul, riscuri, impact asupra conversiilor.
– un magazin vinde produse high end/ branduri
– celalalt vinde produse calitattive, dar mai ieftine

Ideea ar fi sa le uneasca pe ambele sub umbrela celui care vinde branduri.
Daca ati mai intalnit astfel de situatii sau cunoasteti oameni cu expertiza pe care i-am putea consulta, as aprecia ajutorul. Multumesc!

Deschis 0
Comunicare si branding Planul de afaceri Realizare magazin online SEO ANNA 6 ani 2 raspuns 1477 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. E putin probabil ca acest lucru sa se intample des insa nu vad probleme deosebite din moment ce ii putem declara lui goolge din webmaster unde s-a mutat unul din magazine.
  Ideal e sa se faca test pe un subdomeniu unde se avea grija sa se evite duplicarea categoriilor/subcategoriilor/brandurilor si produselor (daca unele din produse exista in ambele magazine).
  Optional se pot face doua categorii noi gen /scumpe si /ieftine unde sa fie asociate produsele respective.
  Ideal ar fi sa se intrerupa orice actiune cu impact seo macar 2-3 luni (daca e posibil) si mutarea sa fie facuta dupa aceasta perioada, ca sa existe garantia ca eventualele penalizari nu vin de la unirea celor doua magazine. Se presupune ca la ora actuala nu exista erori seo in magazine, daca exista = se vor corecta inainte de unire.

  0
  2018-01-19T13:12:09+02:00

  Multumesc frumos pentru recomandari!

Lasă un răspuns

Browse