Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Alibaba a deschis ditamai depozitul, inainte de Singles’ Day

Cainiao, o companie de logistica detinuta in procent de 51% de Alibaba, care detine depozite si colaboreaza cu firme de livrare a coletelor, a deschis un depozit in Wuxi, in care lucreaza peste 700 de vehicule ghidate automat, citim pe cnbc.com. Lansarea este menita sa usureze impactul pe care il va avea Singles’ Day asupra logisticii Alibaba.

Aceste vehicule ghidate automat sunt roboti care pot ridica automat un colet si il pot muta in alta zona din depozit, de unde e livrat de curieri. Depozitul automat din Wuxi este cel mai mare de acest tip din tara asiatica amintita. Cainiao a transmis ca foloseste tehnologie menita sa eficientizeze procesele din depozit si ca isi propune sa ajunga sa livreze coletele oricui, in 24 de ore in China si in 72 de ore in toata lumea.

Singles’ Day 2018 spera sa depaseasca recordul de anul trecut, cand s-au vandut produse, in valoare de 25,4 miliarde $! Anul trecut, de Singles’ Day, Cainiao a procesat peste 800 de milioane de colete, iar in 2018 se estimeaza ca va depasi 1 miliard: „Automatizarea este clar cheia viitorului logisticii. Facem eforturi mari pentru a automatiza mai mult”, explica Daniel Zhang (CEO Alibaba) in octombrie, adaugand ca viitorul inseamna depozite complet automate, lipsite de angajati umani.

Leave a reply