Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Agentia adLemonade: tendinte despre promovarea pe Google, in 2019

Google a anuntat recent – la conferinta Google Marketing Live 2019 din San Francisco – noile produse si servicii pe care le pune la dispozitia marketerilor, in 2019, pentru a creste performanta campaniilor organizate. Agentia autohtona de performance marketing adLemonade a fost prezenta la eveniment, alaturi de mii de specialisti din toata lumea, participand la diverse prezentari, activari, demo-uri si testari de produse in beta.

„In perioada urmatoare, vom vedea multe beta-uri in ceea ce priveste noi strategii de licitare, smart bidding pentru noi tipuri de conversii, lansarea unui nou tool de creare de video-uri scurte de promovare pentru advertiseri, dar si noi optiuni de segmentare a audientelor si de customizare a rapoartelor. La acestea se adauga noi formate de reclame, noi medii in care sunt plasate reclamele, precum si o evolutie accelerata a machine learning, care vine la pachet cu campaniile de tip smart”, povesteste Anabela Luca (foto, CEO adLemonade), intr-un comunicat de presa. „In acest context, agentiile de digital marketing vor trebui sa se reinventeze constant pentru a se adapta la nevoile clientilor si la solutiile digitale disponibile, ba chiar sa le anticipeze”, concluzioneaza fondatoarea agentiei amintite, care este trainer atestat Google.

Leave a reply