AdWords pentru un magazin de mobila la comanda

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare la toata lumea,

Am un atelier de mobila la comanda, si mi-am facut un site de curand prin care doresc sa primesc cereri de mobila la comanda pe email sau telefonic.

Ca si background, pana acum am fost partener intr-o firma care facea acelasi lucru si in acelasi mod. Site-ul ca si grafica zic eu ca arata destul de bine desi nu asta conteaza cel mai mult ca sa ai comenzi.

Atat la firma anterioara cat si acum mi-am promovat site-ul doar prin Google Adwords, utilizand un buget de 1200-1500 lei / luna (CPC mediu = 0.2 RON , campanii pe 10 expresii).

Rezultatele pe care le am acum insa cu acest nou site sunt f.slabe comparativ cu cele pe care le aveam inainte, mai exact, generand un trafic cam de 2000 de unici pe luna , m-au contactat maxim 10 oameni, fara a se finaliza nici o tranzactie. La site-ul anterior , in aceleasi conditii de site si de buget de Adwords primeam cam 10 cereri de oferte pe zi.

Site-ul pe care il am acum este http://www.beautifuldesign.ro , cel pe care il aveam anterior era http://www.kubikdesign.ro

De unde poate fi aceasta diferenta si ce ar trebui sa fac? Ma puteti ajuta cu sfaturi?

Multumesc

Deschis 0
PPC & Adwords Cristian Stan 11 ani 1 raspuns 1382 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

    0
    2013-05-11T12:04:39+03:00

    În plus, e posibil ca traficul adus de tine prin AdWords să nu știe ce vrei de la el.

    M-am uitat pe website-ul nou și n-am văzut niciun buton de tip Call to Action, ceea ce vechiul website are. Pur și simplu, pagina produselor tale e o descriere, fără o metodă la îndemână de a te contacta.

    Asta e o părere aruncată așa, fugitiv.

Lasă un răspuns

Browse