Reclama Facebook respinsa sistematic – beauty

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Are cineva idee de ce Facebook respinge sistematic un ad care e foarte „clean” atat ca limbaj cat si ca imagine? Textul a fost analizat cuvant cu cuvant (domeniul e beauty, daca are vreo importanta) si nu incalca guideline-urile lor, la fel si imaginea (nu contine text). Ne scapa ceva?

Deschis 0
Campanii in Social Media PPC & Adwords diana.mi 8 ani 5 raspuns 1659 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Buna,

  Facebook nu iti spune si motivul respingerii? Din informatiile furnizate (domeniul – beauty) tind sa cred ca imaginea ta prezinta un aspect ideal, o forma ideala a corpului/feței, ceea ce e este interzis sa folosesti in promovarea pe Facebook Ads.

  Posibile alte motive:

  a. Nu poti targeta prin mesaj sau imagine caracteristici personale: rasa, orientare sexuala, sanatate fizica sau psihica, etc.
  b. Continutul reclamei trebuie sa fie cat mai clar si concis. Nu trebuie sa fie inselator.
  c. Continutul reclamei sa nu aiba tenta sexuala.

  Totodata, daca pagina si anunturile tale au primit in trecut review-uri negative de la cei care au vazut anuntul, atunci e posibil sa fie si acesta un motiv.

  0
  2016-08-27T21:18:44+03:00

  Iti recomand sa citesti cu atentie guideline-urile pt Facebook ads, sunt foarte dense. Imi aduc aminte ca am citit ceva ce ar fi relevant pt tine, ca nu trebuie proiectata o anumita „imagine” in sensul de look ca fiind „dezirabila”. De ex tu promovezi o femeie caucaziana ca fiind un ideal si cele de culoare s-ar simti jignite, etc etc. Incearca poze cu produsele si un text f bine scris, ideal de un copywriter. In alta ordine de idei, multe reclame respinse pot duce spre un cont de ads inchis, ceea ce presupun ca nu-ti doresti, asa ca opreste-te daca nu merge

  0
  2016-08-28T09:02:22+03:00

  Multumesc Sabina & Remus. Probabil era imaginea „caucasian woman”, am schimbat-o cu un packshot si a mers. Dar ce e un pic ciudat pentru ca in trecut FB ne-a aprobat ad-uri cu imagini similare, acesta fiind primul pe care il respinge…

  0
  2016-08-28T12:55:37+03:00

  Se mai schimba regulile. Cauta pe internet „facebook ads guidelines” si citeste tot ce prinzi

 2. Tutorial despre ce poti face atunci cand campaniile Facebook Ads sunt respinse

Lasă un răspuns

Browse