Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

A2T.ro: vanzari de 64 milioane lei, in 2021 (+10% YoY)

Atu Tech (a2t.ro) anunta, intr-un comunicat de presa, ca a incheiat anul 2021 cu vanzari de 64 de milioane de lei (13 milioane €), in crestere cu 10% fata de anul anterior. Cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania mizeaza pe o crestere de 15% in 2022. Aceasta va fi sustinuta de investitii de 1 milion € in consolidarea pozitiei de lider pe piata, diminuarea timpilor de livrare a coletelor, cresterea numarului de produse listate in site (la peste 15.000), suplimentarea stocurilor pentru toate categoriile si marirea echipei.

„Mentinem ritmul investitiilor si in 2022, cand ne vom concentra pe imbunatatirea experientei de utilizare, o parte din investitii mergand catre platforma din spatele site-ului, pentru a permite, pe de-o parte, navigarea mai usoara si mai rapida in site si, pe de alta parte, pentru simplificarea procesului de achizitie. Vom directiona investitii si catre imbunatatirea segmentului de logistica si a proceselor interne, astfel incat sa putem livra mai rapid comenzile catre clienti”, transmite Sorin Felea (foto, Director Atu Tech).

Planul de dezvoltare de anul acesta vizeaza majorarea stocurilor de produse cu peste 50% fata de 2021 ca raspuns la problemele de aprovizionare resimtite peste tot in lume, dar si pentru eficientizarea timpilor de livrare. Totodata, suplimentarea stocurilor de produse de securitate vine in sprijinul cererii de astfel de solutii, aflata pe un trend ascendent in ultimii 2 ani. Anul acesta, a2t.ro va finaliza investitia in noul sediul logistic (inceputa in 2021) si va beneficia de o zona de depozitare de 4 ori mai mare decat cea actuala. In plus, procesul logistic va fi automatizat, fluxul comenzilor desfasurandu-se astfel mai rapid. Compania vizeaza si cresterea numarului de salariati (peste 80 de persoane, pana la finalul anului), avand disponibile 10 pozitii in plus fata de 2021, in departamentele Vanzari, Logistica si Marketing.

Resurse importante vor fi directionate si catre dezvoltarea retelei nationale de instalatori autorizati de sisteme de securitate, tinta Atu Tech pentru anul acesta fiind de 1.500 de instalatori. Cu peste 1.000 de instalatori parteneri in prezent, Atu Tech este compania cu cea mai mare retea de instalatori de sisteme de securitate din Romania si cea mai accesata solutie „all in one” pentru clienti. Acestia pot achizitiona atat sistemele de securitate, cat si serviciile de instalare si mentenanta necesare, beneficiind de un pachet complet de produse si servicii intr-un singur loc, intr-un proces usor si transparent.

Leave a reply