Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

a2t.ro a schimbat platforma site-ului, dupa investitii de 300.000 €

Atu Tech (a2t.ro) anunta, intr-un comunicat de presa, ca a schimbat integral platforma din spatele site-ului. Investitia se ridica la 300.000 € si contribuie la imbunatatirea experientei de cumparare a clientilor, prin navigarea mai usoara si mai rapida in site si prin simplificarea procesului de achizitie. Site-ul a2t.ro este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, conform cifrei de afaceri.

„Toate serviciile pe care le oferim clientilor nostri sunt acum mult mai usor de accesat, procedurile sunt simplificate, astfel incat orice situatie este rezolvata eficient si intr-un timp cat mai scurt pentru clienti. Daca, in trecut, accesul la suportul tehnic sau la serviciul de reparare de produse se facea prin telefon, acum clientii le pot accesa prin formulare simple si scurte, fara a suna in call center”, explica Sorin Felea (foto, Director Atu Tech). Si procedurile interne au fost simplificate si genereaza deja economii de timp, pentru livrarea mai rapida a comenzilor si rezolvarea mai eficienta a cererilor clientilor.

Noua platforma permite organizarea si structurarea riguroasa a produselor si imbunatatirea continutului paginilor de produs, clientii avand acces la toate informatiile si materialele necesare intr-un singur loc. Momentan, cele mai populare produse (si, in curand, toate produsele din portofoliul Atu Tech) ofera informatii despre compatibilitatea cu alte echipamente sau sugestii de produse similare. Cautarea pe noua platforma are la baza o tehnologie de ultima generatie, foarte rapida si scalabila, care, in timp, invata sa ofere si rezultate similare, pe langa produsul cautat de client. Aceasta tehnologie economiseste timpul, afisand mai multe variante posibile pentru ceea ce se cauta, lucru care permite utilizatorului sa compare rapid specificatii si preturi si sa aleaga mult mai usor produsele potrivite.

Versiunea de mobil a site-ului reprezinta o alta noutate tehnologica folosita odata cu noua platforma. Aceasta se comporta asemenea unei aplicatii mobile, este foarte intuitiva, are un design simplificat, timp de incarcare extrem de mic si e foarte usor de utilizat. „In prezent, cel mai mare volum de trafic vine de pe dispozitive mobile (66%), insa achizitia propriu-zisa de pe mobil este realizata in proportie de 36%. Dar deja observam o crestere a comenzilor plasate de pe dispozitive mobile, desi noua platforma este live de numai cateva saptamani. Tendinta este incurajatoare si ne confirma ca am facut alegerea corecta in ceea ce priveste versiunea de mobil”, mai spune Sorin Felea.

In plus, pentru a raspunde nevoii de diversitate in optiunile de plata disponibile pentru clienti, Atu Tech ofera, de anul acesta, posibilitatea platii cu cardul in 4 rate fixe, fara dobanda, in parteneriat cu procesatorul de plati MobilPlay. In prezent, 1 din 10 comenzi plasate pe site este achitata in rate.

Leave a reply