Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon a cumparat start-up-ul australian Selz (rival Shopify)

In ianuarie, Amazon a batut palma pentru a cumpara start-up-ul australian Selz. Aceasta este o companie infiintata acum 7 ani, competitor Shopify, care ajuta companiile e-commerce sa-si creasca vanzarile digitale, informeaza site-ul pymnts.com. Achizitia face parte din eforturile gigantului online cu sediul la Seattle de a se concentra mai mult pe vanzatorii terti.

Amazon nu a anuntat public faptul ca a cumparat Selz, stirea fiind anuntata de catre Martin Rushe (SEO si Fondator Selz), pe blogul companiei: „Am semnat un acord pentru a fi cumparati de Amazon si abia asteptam sa colaboram cu ei, concomitemt cu initiativele noastre de a construi instrumente usor de utilizat, pentru antreprenori. Nimic nu se va schimba momentan pentru clientii nostru si ii vor anunta daca si cand vom avea noutati”, a scris acesta.

Selz a fost fondat in Sydney (Australia) si a primit o injectie de capital de 11 milioane $, pentru a ajuta micile afaceri sa proceseze platile online si sa-si vanda produsele. Si este concurent direct al companiei canadiene Shopify (liderul pietei de profil), al carei profit a crescut panala 767 milioane $, in al treilea trimestru din 2020 (+96%!). Shopify ajuta peste 1 milion de afaceri virtuale, din 175 de tari.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply