Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

8 ani pentru unul dintre primele magazine online de fashion din Romania

starshiners-mare

StarShinerS.ro este unul dintre primele magazine online de haine pentru femei, specializat pe rochii și ținute office, care a fost fondat în 2008, iar pe 15 martie a sărbătorit 8 ani de activitate pe care i-a marcat printr-o reducere de 20% la toate articolele prezente pe site.

În cei 8 ani de activitate StarshinerS.ro a lansat peste 500 de colecții săptămânale, a format o echipă din aproximativ 50 de oameni care lucrează zilnic și a adunat peste 100.000 de cliente care făcut o achiziție de pe magazinul online de fashion.

Acum, după 8 ani de activitate online, StarShinerS a decis să faca și primii pași către o abordare omnichannel a experienței de shopping deschizând pe data de 5 decembrie 2015 primul magazin fizic în mall-ul Oradea Lotus Center, urmând ca pe 31 martie 2016 să fie lansat și cel de-al doilea magazin brick & mortar StarShinerS, în mall-ul Shopping City Timisoara.

Cele două magazine sunt, de fapt, showroom-uri ce permit clientelor să vadă produsele din magazinul online înainte de a le comanda.

Raspunde la aceasta intrebare