Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

8 ani pentru unul dintre primele magazine online de fashion din Romania

starshiners-mare

StarShinerS.ro este unul dintre primele magazine online de haine pentru femei din Romania, specializat pe rochii si tinute office, care a fost fondat in 2008. Pe 15 martie, magazinul e-commerce a sarbatorit 8 ani de activitate, pe care i-a marcat printr-o reducere de 20% la toate articolele prezente pe site.

In cei 8 ani de activitate, starshiners.ro a lansat peste 500 de colectii saptamanale, a format o echipa din aproximativ 50 de oameni care lucreaza zilnic si a adunat peste 100.000 de cliente care facut o achizitie de pe magazinul online de fashion.

Acum, dupa 8 ani de activitate online, Starshiners a decis sa faca si primii pasi catre o abordare omnichannel a experientei de shopping, deschizand (pe data de 5 decembrie 2015) primul magazin fizic in mall-ul Oradea Lotus Center, urmand ca pe 31 martie 2016 sa fie lansat si cel de-al doilea magazin brick & mortar, in mall-ul Shopping City Timisoara. Cele doua magazine sunt, de fapt, showroom-uri ce permit clientelor sa vada produsele din magazinul online inainte de a le comanda.

Leave a reply