Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

7 modalitati pentru maximizarea profitului de Craciun

002_01

Foloseste bannere cu tematica de Craciun

Decoratiunile de Craciun ii aduc pe oameni in dispozitia de a incepe sa cumpere cadouri. In momentul in care acestia vad un site “impodobit” de Craciun, incep sa se gandeasca la toate darurile pe care le au de cumparat pentru cei dragi.

002_15

Asigura-te ca site-ul tau este mobile responsive

Sezonul trecut aproximativ 30% din totalul cumparaturilor online au fost realizate de pe dispozitivele mobile. Deci, daca vrei sa-ti maximizezi profitul asigura-te ca platforma ta de eCommerce este perfect adaptata dispozitivelor mobile.

002_15

Profita de Upsell si cross-sell

Vanzarile incrucisate si produsele asociate sunt o strategie buna pentru ati creste venitul, in special in perioada sarbatorilor, atunci cand oamenii sunt mai dispusi sa cheltuie mai multi bani si sa achizitioneze mai multe produse.

002_15

Trimite newslettere cu oferte personalizate

Email-ul este una din cele mai bune metode pentru conversii usoare. Ai grija sa le trimiti promotii cu produsele de care aceastia ar putea fi interesati sau s-au aratat interesati in trecut. 

002_15

Redu rata cosurilor abandonate

Conform Baymard Institute peste 67,44% din cosurile online de cumparaturi sunt abandonate. Pentru a reduce rata cosurilor abandonate si pentru a creste veniturile atat in timpul sarbatorior de iarna dar si in timpul anului iti recomandam sa-i urmaresti pe cei care au abandonat cosul tau, trimitandu-le un mail cu discount in cazul in care se reia comanda.

002_15

Promoveaza ofertele tale de Craciun si in Social Media

Majoritatea potentialilor tai clienti sunt in social media. Daca ignori aceste canale de vanzare, vei pierde aproape jumatate din potentialii clienti.

002_15

Ofera livrare gratuita

 Studiile arata ca, oferindu-le transport gratuit, oamenii tind sa cumpere mai multe produse. Poti folosi un prag spre exemplu 150 de lei iar daca suma adaugata in cos atinge acest prag, livrarea devine gratuita. 60% dintre consumatori prefera sa cumpere mai multe produse pentru a primi transportul gratuit

002_15

In concluzie

Nu renunta sa te promovezi la sfarsitul sezonului cumparaturilor de Craciun. De fapt, acesta este momentul in care oricine altcineva devine “tacut” si asta este o oportunitate pentru tine sa te faci vizibil cu niste oferte.

Foloseste sfaturile ContentSpeed din articol si vei vedea diferenta!

Despre Ana Ciucanu

Leave a reply