Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

35+ lideri in eCommerce reuniti la Gomag Virtual Summit 2018

gomag summit

35+ lideri in eCommerce reuniti la Gomag Virtual Summit 2018

Echipa Gomag a dat startul inscrierilor la Gomag Virtual Summit 2018, primul summit online din Romania, aflat anul acesta la cea de-a doua editie.

Evenimentul are loc in 25-26-27 septembrie si promite 3 zile pline de experienta pura, cu exemple concrete pentru cresterea unui business. Vrei sa participi la cel mai mare eveniment online din Romania? Inscrie-te la Gomag Summit!

Cum ar fi sa angajezi 35+ de experti in marketing si eCommerce care sa iti spuna exact ce trebuie sa faci pentru a-ti creste afacerea?

Cum ar fi sa faci asta complet gratuit, din confortul propriei case, fara cheltuieli in plus pe drumuri si cazare?

Gomag Virtual Summit 2018 reuneste peste 35 de lideri in eCommerce si marketing digital intr-un eveniment unic, 100% online. Deasemenea, include si 9 sesiuni Live, la care participantii au ocazia sa dea glas intrebarilor ce ii macina de multa vreme si sa primeasca raspunsuri specifice pentru nevoile lor.

Daca anul trecut lista a ajuns la 2600 de participanti, la aceasta editie echipa se asteapta ca numarul acestora sa se dubleze sau chiar tripleze. Gomag Virtual Summit este conceput pentru proprietari de afaceri online dar si viitori antreprenori, indiferent de cunostinte sau pregatire.

Cele 3 zile de eveniment sunt dedicate exclusiv afacerilor online, divizate in functie de marimea lor. Sesiunile live incep aproximativ de la ora 10:00 si continua pana la 18:00 dar tu, ca participant, poti sa urmaresti video-urile din Gomag Summit la orice ora vrei, pe tot parcursul evenimentului.

Agenda Gomag Virtual Summit 2018

25 septembrie

Prima zi de summit reuneste specialisti care discuta tot ce trebuie sa stie un proprietar de afacere mica sau afacere la inceput de drum. Subiectele incep de la logistica, marketing, lansari de succes si continua pana la formule testate pentru scaderea costurilor si cresterea profitului.

26 septembrie

Cea de-a doua zi de summit este dedicata afacerilor medii si include video-uri despre chatboti, branding, sales funnel, HR, fidelizarea clientilor si strategii de marketing specifice pentru aceste business-uri.

27 septembrie

Cea de-a treia si ultima zi de Gomag Summit este pentru afacerile cu volume mari si se va vorbi despre omnichannel, extinderea business-ului la nivel international, automatizare, influencer marketing & viralitate etc.

Accesul la video-uri si Live-uri se face pe baza de inregistrare iar dupa ce Gomag Virtual Summit 2018 ajunge la final, acestea vor putea fi accesate doar in Academia de eCommerce Gomag.

+35 de speakeri prezenti

Printre cei peste 35 de speakeri prezenti la Summit se numara Cosmin Daraban (CEO Gomag si organizatorul evenimentului), Liviu Taloi (Ecompedia), Valentin Radu (Omniconvert), Raluca Radu (MTH Digital), Rares Banescu (Retargeting BIZ), Andrei Radu (GPeC), Mircea Capatina (SmartBill), George Iordache (eMAG Marketplace), Bodgan Colceriu (Frisbo), Horia Grozea (NETOPIA Romania) si multi, multi altii.

Cu o parte dintre speakeri vei putea interactiona personal in cadrul sesiunilor live, ce urmeaza sa fie anuntate in curand.

Vrei sa participi la Gomag Virtual Summit 2018? Inscrie-te pe pagina evenimentului!

Despre organizatorii Gomag Virtual Summit

In spatele cortinei se afla echipa Gomag, creatorii platformei eCommerce Gomag si agentiei SilkWeb. Gomag este o platforma eCommerce de tip SaaS, ce poate fi inchiriata pe baza unui abonament si pe care se dezvolta peste 500 de magazine online, din diferite nise.

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati in premiera pentru piata romaneasca, precum modulul de creare landing page drag & drop, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si +100 de aplicatii presetate.

Despre Cosmin Daraban

Online din 2000, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor. Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansata in 2019. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc. De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a numeroase firme, iar in prezent, pe platforma se dezvolta peste 2700 de magazine online, din toate industriile.

Follow Me

Leave a reply