Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2023, pe IC Events poti participa la peste 20 de evenimente de business

Platforma IC Events anunta, intr-un comunicat de presa, ca a pregatit peste 20 de evenimente de business, pentru anul 2023, care acopera majoritatea industriilor din Romania. De la zona de retail, pana la cea a serviciilor financiare, evenimentele gazduite de IC Events sunt pregatite de unele dintre cele mai importante redactii din zona de business (publicatii precum wall-street.ro, start-up.ro, green.start-up.ro si futurebanking.ro) si sunt gandite pentru a ajuta o plaja cat mai larga de manageri si antreprenori sa fie la curent cu ultimele tendinte si reglementari din industria in care activeaza.

Wall-street.ro continua si in 2023 seria evenimentelor de business, unele dintre ele cu o traditie de peste un deceniu. Industrii precum e-commerce, real-estate, energie, healthcare, finante-banci, agricultura sau retail sunt analizate de-a lungul anului, in cadrul unor evenimente precum ecomTEAM (21-22 septembrie 2023), reConstruct, Energy R/Evolution, Financial Forum, Agricultura Viitorului sau retailArena. De asemenea, urmarim evolutia pietei muncii prin intermediul evenimentul HR 2.0, dar si strategia de CSR a companiilor din diverse industrii, prin intermediul evenimentului CSR Growth. Tot wall-street.ro va prezinta si a 8-a editie a European Digital Commerce powered by VTEX, cu o editie extraordinara – EDC Summit (4 mai 2023). Dincolo de dezbaterea celor mai importante teme din aceste industrii, wall-street.ro continua sa premieze excelenta in business prin intermediul evenimentelor CEO’s Gala si Gala Wall-Street.ro.

Futurebanking.ro se pregateste sa va incante cu o serie de evenimente experientiale dedicate industriei financiare. Romania’s Fintech Map va prezenta harta fintech-urilor din ecosistemul local si oportunitatile acestor de a transforma Romania intr-un punct cheie pe harta regionala a fintech-urilor. Cu Digital Banking Scorecard veti avea ocazia sa vedeti, in premiera, raportul evolutiei bancilor de pe plan local, din perspectiva transformarii digitale. La Gala Future Banking veti sarbatori cele mai interesante inovatii si pe cei care se afla in spatele acestora. Iar la Future Banking Summit (18-19 octombrie 2023, cel mai mare eveniment regional dedicat industriei financiare), veti avea oportunitatea sa va intalniti cu lideri cheie si inovatori din tara si din strainatate, sa aflati despre tendintele din domeniu si sa faceti schimb de idei si contacte valoroase.

In plus, start-up.ro organizeaza o serie de evenimente dedicate tehnologiei, antreprenoriatului si oraselor inteligente. Smart Future va aborda tematici precum AI, securitate cibernetica si Cloud, Startup Elites 2023 este tabara de antreprenoriat care strange 30 de tineri de viitor pentru un bootcamp intens de antreprenoriat, iar Big Ideas Club doreste sa fie o serie de evenimente inspirationale cu antreprenori si nu numai care sa puna pe tapet idei mari propuse inclusiv de comunitate. De asemenea, start-up.ro este partener al evenimentului reConstruct, organizat de wall-street.ro, unde in ziua a doua va aborda tematica orasului viitorului, printr-un mix de tehnologie si sustenabilitate.

Pentru 2023, retail.ro pregateste o serie de evenimente dedicate provocarilor si noutatilor din industrie. La Retail Logistics and Digitalization va analiza modul in care traditionalul se imbina cu inovatia si noile tehnologii in logistica.  Dedicat producatorilor, cu FMCG Balance in 2023: path to a smart consumption aflam despre strategiile acestora, planurile de expansiune si cele mai presante impedimente ale momentului. Totodata, vom analiza si cum s-a schimbat comportamentul clientilor  la nivel national, dar si care sunt modalitatile prin care producatorii promoveaza un consum echilibrat.  Nu in ultimul rand, Retail.ro incheie anul cu unul dintre cele mai cunoscute evenimente din piata, retailArena. Conferinta vine si in 2023 cu 2 zile de discutii pe teme de actualitate. Zeci de speakeri, nationali si internationali, dar si autoritati se vor alatura editiei din 2023 pentru a dezbate provocari si perspective ale businessurilor din industrie.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2023 (primul eveniment al proiectului Green Start-up lansat anul trecut) este forumul care va aduce la aceeasi masa actorii relevanti pentru strategia Romaniei de a deveni o tara cu adevarat sustenabila si va reuni atat oficiali al administratiei publice, cat si experti de mediu si sustenabilitate, companii si startup-uri care vin cu solutii ce pot accelera progresul pe care-l facem pentru a deveni o tara „verde”. In cadrul ceremoniei de premiere vom recunoaste eforturile inovatorilor, organizatiilor care ne inspira sa fim mai responsabili cu resursele pe care le avem la dispozitie si sa asiguram un viitor sustenabil si pentru generatiile viitoare.

Pentru a participa la evenimentele din calendarul IC Events 2023, inscrierile se fac aici! Pentru orice detaliu legat de evenimentele din acest an (dar si pentru proiecte la cerere, pe care le-ar putea gazdui platforma), trimite un e-mail la adresa hello@ic.events.

Leave a reply