Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: +50% dintre gospodarii au comandat alimente online, in decembrie 2022

Mai mult de jumatate din gospodariile din Statele Unite au comandat produse alimentare online, in ultima luna a anului trecut (o crestere de 4%, comparativ cu decembrie 2021), conform sondajului lunar Brick Meets Click/Mercatus Grocery Shopping. Sondajul a fost efectuat in decembrie 2022, pe un esantion de 1.715 de adulti americani, care au participatla achizitia de alimente, in gospodariile lor.

In total, in decembrie 2022, in SUA s-au vandut online alimente in valoare de 9,1 miliarde $ (cu 2,4% mai mult YoY). Aceasta suma este doar cu 2% mai mica decat valoarea-record, de 9,3 miliarde $, inregistrata in Q1 2021.

Conform sursei amintite, singura metoda de livrare a acestor produse alimentare care a atras mai multi clienti pe final de 2022 a fost ridicarea din magazinele fizice, din parcarea acestora sau din lockere (din total, 4,4 miliarde $ au fost astfel de comenzi, in crestere cu 14,7% YoY).

In 2021, americanii au cumparat produse alimentare online in valoare de 97,7 miliarde $, timp de 12 luni, ceea ce inseamna o medie lunara de 8,12 miliarde $!

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply