Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2023, Packeta pune accentul pe consolidare si eficientizarea proceselor logistice

Razboiul din Ucraina, dinamica din piata muncii si cresterea preturilor gazelor si materiilor prime vor continua sa afecteze industria globala, in 2023. Majoritatea companiilor vor prioritiza eficientizarea si reducerea costurilor, iar jucatorii din logistica si curierat vor sprijini companiile sa atinga aceste obiective, transmite Packeta Romania, intr-un comunicat de presa.

Eficientizarea proceselor logistice, prin implementarea de noi tehnologii in sistemele IT, urmarind automatizarea unor procese care vor simplifica partea operationala va fi o prioritate in strategia anuala a Packeta Romania. In egala masura, vor fi alocate resurse de eficientizare a rutelor interne si internationale de distributie – la nivel local (in Romania si regiunea coordonata de la Bucuresti) si la nivelul grupului Packeta – si vor fi consolidate parteneriatele strategice deja existente si create altele noi in regiune.

„Sprijinim bidirectional magazinele online sa acceseze mai usor pietele de interes, atat printr-un flux logistic simplificat, cat si oferind consultanta privind avantajele, tendintele si comportamentul consumatorilor specifice fiecarei tari in care suntem prezenti, la nivel de grup. Ne propunem, astfel, sa ne consolidam prezenta pe pietele externe, precum Grecia, Bulgaria, Italia si Turcia, care se regasesc in gestionarea entitatii Packeta Romania. Pe plan local, obiectivul anului este sa consolidam reteaua locala de puncte pick-up Packeta si sa deschidem noi parteneriate, inclusiv in zone unde exista o densitate mai mare a populatiei, pentru a sprijini cresterea gradului de satisfactie a clientilor finali”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, Managing Director Packeta Romania).

Anul trecut, grupul Packeta a inregistrat o cifra de afaceri de 256 de milioane € si a transportat 90.000.000 de colete, care au fost livrate in peste 139.000 de puncte pick-up si lockere din Europa si direct la adresa. In prezent, circa 98% dintre coletele livrate de Packeta ajung la destinatie a doua zi. Livrarea la puncte pick-up si lockere are o popularitate mai mare in randul clientilor finali, deoarece le ofera libertatea de ridicare a coletelor in functie de propriul program. In Romania, reteaua de puncte pick-up Packeta a depasit 1.000 de locatii. Pana la finalul anului, ponderea cea mai mare a noilor parteneriate va fi realizata in zone unde exista o densitate mai mare a populatiei, in acord cu strategia de dezvoltare a companiei.

Leave a reply