Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2023, 22 de tari vor dezvolta reglementari care sa promoveze comertul online

22 dintre tarile care au participant recent la Forumul Economic Mondial de la Davos (Elvetia) au convenit sa dezvolte un set de reglementari internationale care sa promoveze comertul electronic, pana la finalul anului 2023, citim pe straitstimes.com. Acest cadru legal este menit sa faciliteze o serie de reguli de baza, care sa guverneze economia digitala globala.

Cele 22 de state sunt membre ale Organizatiei Mondiale a Comertului (World Trade Organisation/WTO) si au semnat Declaratia comuna privind comertul electronic (Joint Statement Initiative on E-commerce/JSI). JSI este o initiativa lansata de Singapore (alaturi de Australia si Japonia), in 2017, la care participa 87 de membri ai WTO. Negocierile vor fi accelerate si, pana la finalul lui 2023, se vor concluziona, promit cele 22 de tari. „Aceste reglementari globale vor oferi mai multa predictabilitate si incredere consumatorilor, ceea ce va rezulta in beneficia tangibile pentru afaceri si consumatori”, au transmis Singapore, Australia si Japonia, intr-o declaratie comuna.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply