Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Walmart va livra acasa alimente comandate online, in lazi frigorifice smart

Retailerul american Walmart livreaza deja cumparaturile alimentare facute online de clienti la adresa acestora, iar in unele orase – direct in frigider. In plus, compania a anuntat ca va testa in curand o alta abordare ingenioasa: livrari facute intr-o lada frigorifica smart, plasata langa usa clientilor, la intrarea in casa, citim pe cnbc.com. Din primavara lui 2021, Walmart va lansa un program-pilot in acest sens, in orasul unde isi are sediul – Bentonville (Arkansas).

In cadrul programului amintit, clientii vor primi o lada frigorifica dreptunghiulara, a carei temperatura este controlata, denumita HomeValet. Aceasta va fi plasata in exteriorul casei si va permite livrarea alimentelor la orice ora, intr-o maniera sigura si fara contractul fizic intre livrator si client – un element vital in perioada pandemiei COVID-19. HomeValet este creatia unui start-up si poate mentine alimentele la temperaturi diferite (ca de congelator, frigider sau camara/temperatura camerei). Lada se deschide cu ajutorul unei dispozitiv special.

„Ideea aceste tehnologii este interesanta atat pentru clienti, cat si din perspectiva livrarii produselor Walmart. Clientii nu vor mai trebui sa-si planifice ziua in jurul sosirii produselor comandate. Iar Walmart poate livra produse 24 de ore din 24, 7 zile/saptamana”, a explicat Tom Ward (Senior Vice President of Customer Product, Walmart SUA), pe site-ul companiei.

Leave a reply